INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Afslanken
  >  
Hoodia gordonii 500 mg
Hoodia gordonii 500 mg
-35%

Vandaag

Hoodia gordonii 500 mg
Kalmeert op natuurlijke wijze, zonder stress of vermoeidheid

Hoeveelheid : 90 Plant. caps. 49.00 €31.85 €*
(37.52 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 30/07/2018

+Analysecertificaat

Deel uw ervaring
Hoodia gordonii is een doornachtige plant die in de wilde vorm groeit in de Kalahariwoestijn, in het noordelijke deel van Zuid-Afrika. Het wordt sinds prehistorische tijden door de San-stammen gebruikt. Zij kauwden op de plant om hun honger- en dorstgevoel te stillen wanneer ze langere tijd op jacht waren.

In 1997, isoleerde de Zuid-Afrikaanse Council for Scientific and Industrial Research (CSIRR) het bestanddeel Hoodia (nu beter bekend als "P57"), dat verantwoordelijk was voor dit hongerstillende effect, en vroegen er patent op aan. De CSIR verstrekte vervolgens een licentie aan een Britse firma, genaamd Phytopharm, die Hoodia op de markt bracht. Phytopharm sloot snel daarna een contract af met de farmaceutische reus Pfizer, waarna een medicijn werd ontwikkeld dat in 2008 op de markt zal worden gebracht en waarvoor de verkoopcijfers in de miljarden euros zouden kunnen gaan lopen. Echter, in 2002 werden tijdens de Conventie Biodiversiteit de rechten op Hoodia officieel toegekend aan de San-stam. Dit betekent dat de stam nu kan delen in de winst en alle andere gevolgen die voortkomen uit het op de markt brengen van Hoodia.

Hoodia gordonii is een beschermde plant die alleen uit het wild kan worden geplukt door bevoegde personen, en door een enkel bedrijf met een licentie. Voor de goede kwaliteit van de groei van Hoodia spelen de aarde, de omgeving en het klimaat een belangrijke rol. SuperSmart heeft zich grote moeite getroost en een hoge prijs betaald om direct ter plaatse precies die wilde Hoodia gordonii-vorm te kunnen verwerven die gebruikt wordt door de San, en waarvan de doeltreffendheid in verschillende wetenschappelijke studies is aangetoond. Het 20:1 product dat op industriële wijze in China wordt gemaakt en dat u bij enkele van onze vakgenoten kunt kopen, is niet afkomstig van de plant die in de studies is gebruikt. Dit extract is per kg goedkoper dan één hele plant, terwijl het product 20 maal zo geconcentreerd zou zijn....Zoek de fout!

Hoodia gordonii stilt het hongergevoel zodanig dat de dagelijkse calorie-inname met ongeveer 35% terug kan worden gebracht. De werkzaamheid van het molecuul P57 zou eruit bestaan dat het de hersenen een "signaal van verzadiging" geeft. Een dergelijke vermindering van de calorie-inname heeft dikwijls een aanzienlijk gewichtsverlies tot gevolg. Deze effecten waren voor giganten als Pfizer duidelijk en frequent genoeg om enorme bedragen te investeren in Hoodia. Hoodia kent geen bijwerkingen en bevat geen cafeïne. Gebruikers van Hoodia verliezen de eerste twee weken vaak al twee tot vier kg, zonder de stress of vermoeidheid te voelen die vaak in verband wordt gebracht met een dieet op basis van weinig calorieën.

De Amerikanen zijn voortduren op zoek naar een wondermiddel dat de obesitas-epidimie in hun land te bedwingen. In november 2004 werd in het CBS-programma "60 minutes" (een Amerikaans nieuwsprogramma) een enthousiaste reportage getoond over Hoodia, waarna er onmiddellijk een stormloop op het product ontstond. In de uitzending van CBS werd terecht aangegeven dat het overgrote deel van de in de VS verhandelde producten maar een zeer kleine hoeveelheid, of zelfs helemaal GEEN Hoodia bevatten in de aangetoonde werkzame vorm. Het is ons echter gelukt een bron te vinden waar gegarandeerd sprake is van het authentieke product, en we nodigen u dan ook uit om de analyse- en herkomstcertificaten te controleren op onze website.

 

 

Alternatieve spelling/keywords: stilt hongergevoel

Neem een uur voor de twee of drie hoofdmaaltijden een plantaardige capsule.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen