INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Afslanken
  >  
Super Chitosan 250 mg
Super Chitosan 250 mg
-70%

Vandaag

Super Chitosan 250 mg
Sterk verbeterde formule van chitosan met snelle werking

Hoeveelheid : 180 Plant. caps. 36.00 €10.80 €*
(12.61 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 01/06/2018

+Analysecertificaat

Deel uw ervaring
Voor het behoud van een gezond gewicht, een gezond hart en gezonde bloedvaten is het belangrijk om minder slechte voedingsvetten te eten. Onze moderne voedingsgewoonten (snel iets uit het vuistje eten, familiefeestjes, trek in een vette hap...) maken het ons niet altijd makkelijk om aan dit goede streven vast te houden.

• Chitosan is een polyglucosamine die wordt verkregen via de deacetylatie van chitine die gewonnen is uit het schild van de schaaldieren. Het is een oplosbare vezel die vet opzuigt als ware het een spons. In de maag bindt chitosan zich namelijk aan de vetten uit de voeding, en vormt het een onverteerbare gel die via de natuurlijke weg het lichaam verlaat. Net als andere vezels wordt ook chitosan niet opgenomen in de darmen. De belangrijke werking ervan berust echter op de groepen aminozuren die het bevat. Deze zijn positief geladen en reageren met de negatieve ladingen van de galzuren en verzuren, die daardoor minder goed worden opgenomen in de darm.

Het betreft een nieuwe vorm die snel in water oplost en die een vijf maal effectievere werking heeft dan de bestaande vormen van chitosan!
• Niet alle chitosanproducten die te koop zijn hebben dezelfde werking. De nieuwe, unieke en gepatenteerde vorm van Super Chitosan (LipoSan ULTRA®) wordt gemaakt van het schild van garnaaltjes die in koud water leven (Pandalus borealis). Ze komen uitsluitend voor in de Noordelijke IJszee, dicht bij IJsland. Ze worden op een verantwoorde en duurzame wijze gevangen in het kristalheldere water, dat de ideale temperatuur heeft voor deze dieren. De ontmoeting van de warme Golf-stroming en het koude water van de IJszee creëert optimale omstandigheden voor planten en dieren.
• De oplosbaarheid van de klassieke vormen van chitosan is niet altijd optimaal. Soms is het nodig om de capsules minstens 30 minuten voor de maaltijd in te nemen. Dat is niet alleen onpraktisch: het heeft eveneens een geringer effect voor wat betreft de opname van de vetten .
• De nieuwe vorm van Super Chitosan bevat een toegevoegde stof, namelijk barnsteenzuur. Dit zuur wijzigt op subtiele wijze de structuur van chitosan, waardoor het nog sneller opgelost is (in minder dan vijf minuten) in de maag, en het in aanraking komt met het maagzuur. Hierdoor wordt het vermogen van de stof om zich te binden met vetten in het spijsverteringskanaal drie tot vijf maal groter dan bij de klassieke chitosan.

Bevordert het verlies van lichaamsvet
• Onderzoeken bij muizen en ratten hebben aangetoond dat wanneer hun dieet werd aangevuld door chitosan, zij minder voeding opnamen en er sprake was van een afname van de gewichtstoename, omdat de vetten in hun voedselporties minder goed verteerd werden.
• In een onderzoek dat werd uitgevoerd onder 59 vrouwen met overgewicht of een lichte vorm van obesitas, bleek dat ondanks de inname van vetten (30% van hun totale energie-inname) de vrouwen na acht weken dankzij de inname van Super Chitosan ongeveer een kilo lichter waren, en dat zonder dan zij hun voedingspatroon hadden aangepast of gewijzigd. In de placebogroep daarentegen waren zowel de BMI als het gemiddelde gewicht aanzienlijk toegenomen (+1,5 kg gemiddeld).
• Super Chitosan is dan ook een natuurlijke en veilige aanvulling die helpt gewicht te verliezen, en dan met name in de vorm van lichaamsvet.

En dat terwijl u eet!
• Omdat het zo goed oplost en het in staat is direct een verbinding aan te gaan met het vet in de voedselbrij, kunt u Super Chitosan het beste met een groot glas water innemen tijdens de twee hoofdmaaltijden.
• Voor het beste resultaat is het wenselijk om de inname te combineren met een uitgebalanceerde voeding een regelmatige trainingsprogramma.

Veilig gebruik
• Klinische onderzoeken bij de mens hebben aangetoond dat chitosan geen schadelijke effecten heeft bij een dosering van tussen de 1,2 en 3 g/dag, en tijdens een periode van supplementinname met een duur tussen de 28 dagen en een jaar. Aan 125 personen werd een dosering van 3 g chitosan per dag verstrekt gedurende 24 weken, waarbij geen enkel ongewenst effect werd waargenomen.
• Ook al bevat Super Chitosan geen enkele allergene proteïne, toch is het raadzaam dit product niet in te nemen wanneer u allergisch bent voor schaaldieren.
Dagelijkse dosering: 8 capsules
Aantal doses per potje: 22.5
Hoeveelheid per dosis
LipoSan ULTRA® (Chitosan) 2 g
Overige ingrediënten: magnesiumstearaat, maltodextrine, siliciumdioxide.
LipoSan ULTRA®, Primex, Iceland.

Elke plantaardige capsule bevat 250 mg LipoSan ULTRA®.


Volwassenen. Neem tijdens twee hoofdmaaltijden 2 à 4 plantaardige capsules met 25 cl water.
Drink minimaal een liter water per dag.
Voor het beste resultaat combineert u het product met een vetarm dieet, een programma met regelmatige trainingen en de inname van een antioxidantensupplement.
Let op: neem Super Chitosan niet tegelijk in met in vet oplosbare vitamines (A, D, E, K), essentiële vetzuren of voedingssupplementen op vetbasis. Neem Super Chitosan tijdens de maaltijd en de andere supplementen een half uur later.
Let op: chitosan niet gebruiken bij een allergie voor schaaldieren.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up