INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Afslanken
  >  
Zero Craving
Zero Craving
-70%

Vandaag

Zero Craving

Een natuurlijke oplosbare vezel van de erwt helpt de eetlust te beheersen en kilo's kwijt te raken

Hoeveelheid : 250 g 34.00 €10.20 €*
(12.55 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 01/04/2018

+Analysecertificaat

Deel uw ervaring
De drang om te eten, die zich soms uit in onbedwingbare snackmomenten gedurende de dag, is een veelvoorkomend verschijnsel. Vooral mensen die een caloriearm dieet volgen en mensen die gewicht willen verliezen maar daar niet in slagen, vallen ten prooi aan deze eetdrang. Deze drang om te eten kan de BMI (Body Mass Index) echter gevaarlijk beïnvloeden en het vetpercentage dramatisch verhogen.

Wetenschappers, maar ook de WHO, zijn het er heden ten dage over eens dat de dagelijkse inname van oplosbare vezels een doeltreffend wapen is om bovenstaande verschijnselen te bestrijden, omdat het de bloedsuikerpieken die na het eten ontstaan beperkt en de calorieopname terugdringt.
Onlangs is er een nieuwe vezelsoort ontdekt en klinisch getest: de oplosbare vezel afkomstig uit de erwt (Pisum sativum), die een verzadigend effect heeft.
De invloed van de inname van alfa-galacto-oligosacharide is tweeledig:

Invloed op hormonaal niveau
Na consumptie bereikt de oplosbare vezel van de erwt de darm. Vervolgens fermenteert de vezel onder invloed van de microflora in de darm, waardoor er korte keten vetzuren ontstaan (KKV) die de afgifte van specifieke hormonen beïnvloeden in de maag en darmen.
De inname van Zero Craving zorgt dan ook voor:
    • een vermindering van ghreline, het verteringshormoon dat de eetlust stimuleert;
    • een toename van de Glucagon-Like peptine-1 (GLP1), een hormoon van de darmen dat wordt uitgescheiden door de kronkeldarm, en dat zorgt voor een vermindering van de eetlust en voor minder voedselinname. Van dit hormoon wordt beweerd dat het een algehele eetlustremmer is.
    • een toename van PYY-36, dat wordt afgescheiden in de maag-darmwand en dat voor een verzadigingsgevoel zorgt dat enkele uren aanhoudt, omdat het inwerkt op de neuronen van de hypothalamus.
Deze hormonen uit het darmgebied kunnen dan ook het hongergevoel reguleren doordat ze direct op de hersenen inwerken.

Een preklinische studie bij muizen die gedurende 10 weken werd uitgevoerd, toonde aan dat de inname van Zero Craving leidde tot een significante vermindering van het nuchtere ghrelinegehalte in het plasma (-48%), evenals een vermindering van het ghrelinegehalte na de maaltijd (- 42%).

Bovendien zorgde de inname van voedsel of dranken waaraan het Zero Craving-poeder was toegevoegd voor zeer kleine verhoging van de postprandiale bloedsuikerspiegel, met een insulinerespons van bijna nul.

Invloed op het niveau van de eetlust en de hoeveelheid voedsel die wordt op genomen
Naast de hormonale activiteit, zorgt de inname van tweemaal daags 6 gram Zero Craving-poeder gedurende 2 weken ervoor dat het verlangen om te eten sterk afneemt. Het zorgt voor een verzadigd en vol gevoel, en voor minder frustraties. Dit werd in een veelbelovend klinisch dubbelblind en placebogecontroleerd onderzoek aangetoond, waarbij een evaluatie plaatsvond op basis van een visueel analogische schaal (VAS) in de 4 uur die volgde op de inname van een gekalibreerd ontbijt en tijdens een lunch die men naar believen mocht nuttigen.
De hoeveelheid voedsel die werd ingenomen tijdens de lunch waarbij men naar behoefte mocht eten, bleek na een inname gedurende 14 dagen van Zero Craving aanzienlijk te zijn afgenomen.
Volgens de wetenschappers had de inname van Zero Craving bij 22 proefpersonen met overgewicht zijn weerslag op het gewicht en de hoeveelheid lichaamsvet, maar tast het de magere massa niet aan. Ook pasten de proefpersonen hun levensstijl niet aan.

Zero Craving lijkt dan ook een natuurlijke stof te zijn met klinisch bewezen effecten, die zeer effectief werkt bij onbeheersbare eetbuien.
Meng tweemaal daags twee doseerschepjes met Zero Craving-poeder in een glas water en neem dit in voor of tijdens de maaltijd. Zero Craving bevat geen vrije suikers, geen gluten, geen soja en geen melk. Het kan dan ook door iedereen veilig gebruikt worden. Het kan zonder enige bijwerking langere tijd gebruikt worden.
Dagelijkse dosering: 4 doseerschepjes
Aantal doses per potje: 19
Hoeveelheid per dosis
Cravingz’Gone® (oplosbare erwtenvezels) 12,8 g
Overige ingrediënten: Cravingz’Gone®, Olygose, France


Volwassenen. Dagelijks 4 doseerschepjes mengen met een glas water.
Een doseerschepje bevat 3,2 g Cravingz’Gone®.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.