INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Aminozuren
  >  
Acetyl L-Carnitine 500 mg
Acetyl L-Carnitine 500 mg
Acetyl L-Carnitine 500 mg
Verbeterd supplement van L-carnitine (ALC)
 • Essentieel voor de aanmaak van energie in de cellen.
 • Derivaatvorm met uitgesproken beschermend effect voor het zenuwstelsel.
 • Een tekort wordt gerelateerd aan het vermoeidheidssyndroom.
 • Hoeveelheid : 120 Plant. caps. 49.00 €
  (57.21 US$)
  In winkelmand

  +Analysecertificaat

  Deel uw ervaring

  Acetyl L-carnitine, een verbeterde vorm van carnitine

  Dankzij ons voortdurende streven naar vernieuwing en innovatie, kunnen we u het supplement acetyl L-carnitine aanbieden, een verbeterde en actieve vorm van carnitine. Dit aminozuur speelt in ons lichaam een rol bij het vervoer van vetzuren naar de mitochondriën. Deze vetzuren kunnen vervolgens worden gebruikt om adenosinetrifosfaat (ATP) aan te maken, een krachtige energiebron voor de spieren.

  De ideale energiebron voor sporters

  Omdat L-carnitine de aanmaak van ATP bevordert, speelt het een essentiële rol voor de aanmaak van energie in de cellen. Deze essentiële rol wordt overigens in verschillende onderzoeken bevestigd. Onderzoekers constateerden dat er bij een gebrek aan carnitine met name sprake was van een chronisch gevoel van vermoeidheid. Juist om die reden wordt de actieve vorm acetyl L-carnitine aangeraden als voedingssupplement: het bestrijdt vermoeidheid en stimuleert de aanmaak van energie. Met name sporters waarderen deze energieboost. Ze profiteren van de weldadige effecten van acetyl-L-carnitine voor de fysieke inspanning en de spieractiviteit.

  Verbranding van vetten

  Om de aanmaak van energie in de cellen te stimuleren, bevordert L-carnitine de verbranding van vetten. Voor de aanmaak van ATP heeft het lichaam lipiden nodig. Dit verklaart waarom acetyl L-carnitine een vetverbrandende en afslankende werking heeft. Het geacetyleerde derivaat van carnitine zorgt ervoor dat het overschot aan lipiden (hyperlipidemie) wordt aangesproken, waardoor men gemakkelijker gewicht verliest en de ophoping van vetten voorkomen wordt. Door de afbraak van lipiden te stimuleren worden bepaalde hart- en vaatziekten voorkomen, bijvoorbeeld een te hoge bloeddruk.

  Acetyl L-carnitine als beschermer van het zenuwstelsel

  Acetyl L-carnitine heeft eveneens tal van voordelen voor het zenuwstelsel. Verschillende onderzoeken hebben namelijk aangetoond dat L-carnitine en het geacetyleerde derivaat een beschermend effect uitoefenen op ons zenuwstelsel. Er zijn analyses uitgevoerd die aantoonden dat acetyl L-carnitine het zenuwstelsel effectiever beschermde dan de niet-geacetyleerde vorm van carnitine. Acetyl L-carnitine zou in staat zijn:

  • het cholinergische systeem te beschermen;
  • de doorbloeding in de hersenen te verbeteren bij patiënten met een vaatinsufficiëntie in de hersenen;
  • de symptomen van een depressie te verminderen;
  • de cognitieve aftakeling te bestrijden bij patiënten die lijden aan de ziekte van Alzheimer;
  • de emotionele balans, het sociale gedrag en de cognitieve functies te verbeteren bij patiënten met een geheugenstoornis.

  Een formule die een tekort aan carnitine bestrijdt

  Om optimaal te kunnen profiteren van deze actieve vorm van carnitine, is het nu mogelijk deze stof te gebruiken in de vorm van een voedingssupplement. Dit supplement, dat beschikbaar is in een dosering van 500 mg acetyl L-carnitine per capsule, kan ook zeer effectief zijn bij een eventueel tekort aan carnitine. Al naar gelang de individuele behoefte kan de aanbevolen dosering twee tot zes capsules bedragen. Men neemt de capsules in op een lege maag. Raadpleeg bij twijfel eerst uw behandelaar. Er bestaan eveneens andere vormen van carnitine, die u vindt in de geoptimaliseerde samenstelling van Total Carnit. Een capsule van dit supplement bevat: L-carnitine fumaraat, acetyl L-carnitine arginaat, glycine propionyl-L-carnitine en L carnitine taurinaat.

  Dagelijkse dosering: 6 capsules
  Aantal doses per potje: 20
  Hoeveelheid per dosis
  Acetyl L-carnitine 3  000  mg
  Overige ingrediënten: magnesiumstearaat, siliciumdioxide.

  Elke plantaardige capsule bevat 500 mg dihydrochloride van acetyl L-carnitine.


  Neem dagelijks 2 tot 6 capsules op een lege maag.

  Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.

  Gratis

  Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

  MELD U AAN VOOR
  Club SuperSmart
  En profiteer
  van exclusieve voordelen:
  Doorgaan met winkelen
  keyboard_arrow_up