INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Aminozuren
  >  
Total Carnit
Total Carnit
-40%

Vandaag

Total Carnit
Complete combinatie van verschillende vormen van carnitine
 • Tekort aan carnitine gerelateerd aan het chronisch vermoeidheidssyndroom.
 • Speelt een essentiële rol bij de aanmaak van energie in de cellen.
 • Mogelijke synergetische werking.
 • Hoeveelheid : 90 capsules 49.00 €29.40 €*
  (34.46 US$)
  In winkelmand

  Tenminste Houdbaar Tot 30/10/2018

  +Analysecertificaat

  Deel uw ervaring
  Total Carnit bevat een complete mix van de verschillende carnitinevormen: carnitine fumaraat, L-acetyl L-carnitine-arginaat, glycine propionyl L-carnitine en L carnitine taurinaat. Deze mix is speciaal ontwikkeld vanwege de gunstige effecten van carnitine op de verschillende lichaamsweefsels, zoals de skeletspieren, en de hartspier. Het heeft bovendien een gunstige invloed om de werking van de mitochondriën in de hersenen, de zenuwen, het hart, de lever en de spermatozoïden, waar de verschillende vormen van carnitine bijdragen aan de omzetting van vetzuren in energie.

  ¤ De stoffumaraat, of fumaraatzuur, is van nature in het lichaam aanwezig. Als onderdeel van de Krebs-cyclus (cyclus van citroenzuur), speelt het een sleutelrol bij de aanmaak van energie. Wanneer fumaraatzuur en L-carnitine worden samengevoegd en L-carnitine fumaraat, vormen ze samen een dubbel supportsysteem voor de skeletspieren en de hartspier.

  ¤ De stofacetyl L-carnitine arginaat is een gepatenteerde carnitinevorm. Studies lijken aan te tonen dat de stof de groei stimuleert van neurieten, waardoor de communicatie tussen de zenuwcellen in de hersenen beter verloopt.

  ¤ De stofglycine propionyl L-carnitine is een gepatenteerde vorm van carnitine, die op moleculair niveau is verbonden met glycine, een van de voorlopers van de biologische aanmaak van carnitine. Deze vorm van carnitine heeft vele gunstige effecten. Het stimuleert met name de stofwisseling, het heeft een antioxidante werking en het vergroot de aanmaak van stikstofmonoxide. Daarnaast bevordert het een optimale doorbloeding en bestrijdt het spiervermoeidheid, doordat het de energieopslag in de vorm van glycogeen bevordert.

  ¤ De stof L-carnitine taurinaat is een gepatenteerde verbinding tussen een L-taurinemolecuul en een L-carnitinemolecuul. Deze combinatie verhoogt de biologische beschikbaarheid van carnitine en heeft verschillende gunstige effecten op de gezondheid: het bevordert de gezondheid van het hart, en zorgt voor de aanmaak van een normale hoeveelheid kalium door de hartspier.

  Onderzoek heeft aangetoond dat verschillende vormen van carnitine naast hun individuele kwaliteiten opmerkelijke effecten hebben wanneer gecombineerd worden. Samen zijn de verschillende vormen sterker dan apart.

  Deze studies lijken aan te tonen dat Total Carnit een breed spectrum aan behandelmogelijkheden biedt, zowel op het gebied van de spiercellen als op het gebied van de zenuwcellen en hartcellen. Dit is overigens de reden dat Total Carnit de laatste jaren buitengewoon populair is, vooral bij sporters. Ook Cordyceps-Cs-4 is erg in trek bij sporters, aangezien dit natuurlijke supplement tal van gunstige eigenschappen heeft die de sportieve prestaties kunnen verbeteren.

  Om optimaal te kunnen profiteren van de veelzijdige werking van deze mix van carnitine, zijn er nog andere opties die eveneens interessant zijn. Zo kan ginseng bijvoorbeeld de beschermende werking versterken van carnitine voor het zenuwstelsel. Dat geldt ook voor het supplement Mitochondrial Formula, dat pyrroloquinoline quinone (PQQ) bevat, een krachtige antioxidant en beschermer van het zenuwstelsel.

  Dagelijkse dosering: 3 capsules
  Aantal doses per potje: 30

  Hoeveelheid
  per dosis

  L-carnitine fumaraat 600 mg
     L-carnitine 350 mg
     Fumaraatzuuro 250 mg
  Acetyl L-carnitine arginaat dihydrochloride 200 mg
     Acetyl L-carnitine HCl 90 mg
     Arginine HCl 80 mg
  GlycoCarn® GPLC(Glycine propionyl-L-carnitine) 200 mg
     Propionyl-L-carnitine HCl 140 mg
     Glycine 40 mg
  Acetyl-L-carnitine 200 mg
     Acetil-L-carnitina 110 mg
     Taurine 68 mg
  Overige ingrediënten: cellulose, siliciumdioxide,, magnesiumstearaat.
  GlycoCarn® - Sigma-tau Industries, S.p.A. (Rome, Italië)


  Volwassen. Neem 3 capsules per dag, of volg het advies van uw arts op.

  Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.

  Gratis

  Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

  MELD U AAN VOOR
  Club SuperSmart
  En profiteer
  van exclusieve voordelen:
  Doorgaan met winkelen
  keyboard_arrow_up