INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Fytotherapie
  >  
Natural Iodine + Coleus Forskohlii
Natural Iodine + Coleus Forskohlii
Natural Iodine + Coleus Forskohlii

Een natuurlijke bron van jodium me vele gunstige effecten

 • een natuurlijke bron van jodium met een zeer laag natriumgehalte;
 • uitstekend te combineren met een zoutarm of een caloriearm dieet;
 • stimuleert de aanmaak van schildklierhormonen;
 • draagt bij aan het behoud van cognitieve functies en in balans houden van het zenuwstelsel.

Extract van Coleus Forskohlii
 • Geschikt voor de behandeling van astma.
 • Kan de hardheid van de erectie en de gemiddelde erectieduur verbeteren.
 • Kan een verlagend effect hebben op de oogdruk.

 • Hoeveelheid : 60 Plant. caps.
  120 Plant. caps.
  51.00 €36.50 €
  (44.90 US$)
  In winkelmand

  +

  Deel uw ervaring

  Natural Iodine 500 mg

  Weet u eigenlijk hoe belangrijk jodium is voor uw gezondheid? Dit oligo-element speelt een belangrijke rol voor onze lichaamsfuncties: het is van essentieel belang voor de regulering van de lichaamstemperatuur, voor de voortplanting, de groei, de stofwisseling in het algemeen, de vorming van bloedcellen, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en zelfs voor de werking van het hart!

  Wanneer we te weinig jodium binnenkrijgen, zal onze schildklier groter worden en zal de functie ervan verstoord raken. Dit kan aanleiding geven tot hartproblemen (hartkloppingen) en gewichtsproblemen. Het is dan ook absoluut noodzakelijk om een uitgebalanceerde hoeveelheid jodium in te nemen en zorgvuldig te kijken naar de herkomst van het element om zeker te weten dat u het element in de juiste verhoudingen binnenkrijgt. We dienen te bedenken dat 2 tot 3% van de bevolking lijdt aan hypothyreoïdie. De belangrijkste kenmerken hiervan zijn gewichtstoename, vermoeidheid, spierzwakte, broze nagels en hare ...

  Product details

  Coleus Forskohlii 100 mg

  Forskoline is een ayurvedisch kruidenextract van de Coleus forskohlii. Het maakt de cellulaire receptoren weer gevoeliger door het enzym adenylaat cyclase, en het vergroot de hoeveelheid cyclisch AMP (adenosine monofosfaat) in de cellen. Cyclisch AMP is een transportmiddel van belangrijke signalen. De signalen moeten ervoor zorgen dat de cellen op de juiste wijze reageren op de hormoonstimulering. Cyclisch AMP is noodzakelijk voor intercellulaire uitwisselingen in de hypothalamus/hypofyse, en voor de controle en de feedback voor wat betreft de hormoonaanmaak. Door de gevoeligheid van de hypothalamus en de perifere receptoren te verbeteren, kunnen de hormonen en de bio-energetische factoren doeltreffender werken. Alleen het hormoongehalte van het lichaam optimaliseren is niet voldoende, ook de gevoeligheid van de hormonale receptoren en hun reactie op stimuli dient op het juiste niveau te zijn.

  Forskoline zorgt ook voor een daling van de bloeddruk in het oog: in verschillende ...

  Product details