INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Fytotherapie
  >  
Natural Iodine + Natural Thyro Formula
Natural Iodine + Natural Thyro Formula
Natural Iodine + Natural Thyro Formula

Een natuurlijke bron van jodium me vele gunstige effecten

  • een natuurlijke bron van jodium met een zeer laag natriumgehalte;
  • uitstekend te combineren met een zoutarm of een caloriearm dieet;
  • stimuleert de aanmaak van schildklierhormonen;
  • draagt bij aan het behoud van cognitieve functies en in balans houden van het zenuwstelsel.

Nu in verbeterde, nog krachtigere samenstelling

Hoeveelheid : 60 Plant. caps.
120 Plant. caps.
71.00 €46.49 €
(57.19 US$)
In winkelmand

+

Deel uw ervaring

Natural Iodine 500 mg

Weet u eigenlijk hoe belangrijk jodium is voor uw gezondheid? Dit oligo-element speelt een belangrijke rol voor onze lichaamsfuncties: het is van essentieel belang voor de regulering van de lichaamstemperatuur, voor de voortplanting, de groei, de stofwisseling in het algemeen, de vorming van bloedcellen, de ontwikkeling van het zenuwstelsel en zelfs voor de werking van het hart!

Wanneer we te weinig jodium binnenkrijgen, zal onze schildklier groter worden en zal de functie ervan verstoord raken. Dit kan aanleiding geven tot hartproblemen (hartkloppingen) en gewichtsproblemen. Het is dan ook absoluut noodzakelijk om een uitgebalanceerde hoeveelheid jodium in te nemen en zorgvuldig te kijken naar de herkomst van het element om zeker te weten dat u het element in de juiste verhoudingen binnenkrijgt. We dienen te bedenken dat 2 tot 3% van de bevolking lijdt aan hypothyreoïdie. De belangrijkste kenmerken hiervan zijn gewichtstoename, vermoeidheid, spierzwakte, broze nagels en hare ...

Product details

Natural Thyro Formula

Voor elke leeftijd geldt dat een goed functionerende schildklier de sleutel is voor een gezonde hormonaal evenwicht. En in veel gevallen is het ook een middel dat helpt bij gewichtsbeheersing. Natural ThyroFormula bevat natuurlijke en biologische voorlopers van schildklierhormonen (zoals het jodiumrijke blaaswier en L-tyrosine), gecombineerd met B-vitamines, zink, selenium en magnesium, evenals plantaardige extracten als myricetine en kaempferol, die bijdragen aan de doeltreffende werking. De nieuwe formule bevat 50% meer jodium, drie maal meer Commiphora mukul en 700 mg ashwagandha.

¤ Ashwagandha is toegevoegd aan de samenstelling omdat het een van de belangrijkste ayurvedische werkstoffen is bij de behandeling van een te langzaam werkende schildklier. Dit oude gebruik wordt bevestigd in onderzoeken waarin ashwagandha alleen of in combinatie met guggulsteronen is onderzocht.

¤ De guggulsteronen uit Commiphora mukul stimuleren de acti ...

Product details