INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Prostaat
  >  
Lyc-O-Mato® 14 mg
Lyc-O-Mato® 14 mg
-35%

Vandaag

Lyc-O-Mato® 14 mg
Krachtige en voordelige samenstelling van deze onmisbare voedingsstof.

Hoeveelheid : 90 softgels 59.00 €38.35 €*
(45.18 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 30/07/2018

+Analysecertificaat

Deel uw ervaring
Een 7 jaar durende studie vanaf 1995 onder 45.000 vrijwilligers heeft aangetoond dat lycopeen de kans op het ontstaan van prostaatkanker aanzienlijk vermindert.
In een artikel van het blad Journal of the National Cancer Institute van 1999 werd een overzicht gegeven van 72 epidemiologische onderzoeken en werd gezocht naar eventuele relaties tussen enerzijds, het ontstaan van kanker en anderzijds, de consumptie van tomaten en producten op basis van tomaat, plus de waarden van lycopeen in het bloed. 57 studies toonden een omgekeerd evenredige relatie aan tussen de consumptie van tomaten en de lycopeenwaarden in het bloed en het risico op het ontstaan van verschillende soorten kanker. 35 van deze studies waren statistisch gezien eenduidig. De bewijzen voor de gunstige werking waren het duidelijkst bij prostaatkanker, longkanker en maagkanker. De gegevens suggereerden eveneens een gunstige werking bij pancreaskanker, darmkanker, rectale kanker, slokdarmkanker, kanker in de mondholte, borstkanker en baarmoederkanker.
Een andere studie die in april 1999 in Philadelphia werd gepresenteerd tijdens een bijeenkomst van de American Association for Cancer Research, gaf aan dat lycopeen niet alleen een preventief karakter zou kunnen hebben, maar ook zeer nuttig zou kunnen zijn bij de behandeling van prostaatkanker.
Deze softgelverpakking biedt een voordelige oplossing voor iedereen die, hetzij preventief, hetzij als geneesmiddel, een hoge dosis moet innemen om de licopeenwaarden in het bloed omhoog te brengen. De softgelverpakking biedt een maximale biologische beschikbaarheid van deze belangrijke, in vet oplosbare voedingsstof.
Dagelijkse dosis: 2 softgels
Aantal doses per potje: 45

Hoeveelheid
per dosis

Lyc-o-Mato® 500 mg
Natuurlijke lycopeen 28 mg
Natuurlijke tocoferolen 8 mg
Natuurlijke fytoeen 2 mg
Natuurlijke fytoflueen 2 mg
Natuurlijke bèta-caroteen 1 mg
Overige ingrediënten: soja-olie en Aerosil®. Lyc-O-Mato® - Licored — Aerosil® - Evonik industries

Elke softgel bevat 14 mg lycopeen.


Neem dagelijks tijdens het eten twee of drie softgels.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen