INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Seksualiteit
  >  
Horny Goat Weed 1 000 mg
Horny Goat Weed 1 000 mg
-70%

Vandaag

Horny Goat Weed 1 000 mg

Uit de Chinese kruidenleer afkomstige krachtige seksueel stimulerende tonic.

Beschikbaarheid : Beperkte hoeveelheid

Hoeveelheid : 60 tabletten 44.00 €13.20 €*
(16.24 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 30/04/2018

+Analysecertificaat

Deel uw ervaring
Epimedium (Horny goat weed) wordt al 2000 jaar door de traditionele Chinese geneeskunst gebruikt ter ondersteuning van een gezond en intens seksleven. Horny goat weed zou men kunnen vertalen als 'bronstig geitenkruid'. Door de stekels van de epimedium laten de meeste dieren de plant links liggen, maar de geiten zijn er dol op. De wetenschappers die het verhitte seksleven van de dieren observeerden, begrepen dat ze hun voordeel zouden kunnen doen met epimedium.
Er zijn de afgelopen twee jaar verschillende studies naar epimedium uitgevoerd in China. Ze lijken aan te tonen dat de eigenschappen van de plant te danken zijn aan een flavonoïde, namelijk icariine. De onderzoeken toonden aan dat het Epimediumextract:
  • bij konijnen de gladde spieren ontspant van het corpus cavernosum (zwellichaam), waardoor het een rol kan spelen bij erectiestoornissen;
  • tijdens in vitrostudes en in onderzoek bij ratten osteoporose lijkt te bestrijden door de resorptie van bot te remmen en de botaanmaak te stimuleren;
  • bij muizen een krachtige depressiebestrijdende werking heeft.
In eerdere studies was men vooral gericht op de versterkende eigenschappen van het middel, met name voor het hart, de nieren, de lever, en men onderzocht daarnaast de seksueel stimulerende werking. Deze onderzoeken leken aan te tonen dat icariine de aanmaak van testosteron positief beïnvloedt. Epimedium lijkt ook de zenuwen in het gehele lichaam te prikkelen, met name die in het genitale gebied. Daarnaast lijkt de plant de bloedstolling te vertragen, de bloeddruk te verlagen en de bloedvaten te verwijden. Mogelijk versterkt het eveneens het immuunsysteem.
Dagelijkse dosering: 1 tablet
Aantal doses per potje: 60
Hoeveelheid per dosis
Epimedium brevicornum maxim-extract.(Horny goat weed) gestandaardiseerd met 10% icariine. 1 000 mg
Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.


Neem gedurende tenminste een maand een tablet per dag.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.