INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Seksualiteit
  >  
Women's Lib
Women's Lib
-60%

Vandaag

Women's Lib

Extract van fenegriek voor vrouwen met een afgenomen libido

 • Stimulerend effect op de baarmoeder.
 • Gebruikt voor het natuurlijke herstel van het verlangen en de seksuele vitaliteit.
 • Hoeveelheid : 60 Plant caps. 49.00 €19.60 €*
  (23.00 US$)
  In winkelmand

  Tenminste Houdbaar Tot 30/03/2018

  +Analysecertificaat

  Deel uw ervaring
  Een op de vier vrouwen heeft te maken met een afnemend seksueel verlangen. Toch bestaan er nog altijd weinig natuurlijke en bewezen behandelingen die deze daling van het libido kunnen bestrijden.

  Women's Lib is een nieuw plantenextract dat dit verlangen op natuurlijke wijze herstelt en dat de vrouwelijke seksuele vitaliteit weer tot leven brengt. Fenegriek (Trigonella foenum graecum) behoort tot de familie van de Fabaceae. Het wordt in de traditionele geneeskunst gebruikt ter bestrijding van anorexia en diabetes, en als versterkend middel voor de seksuele verlangens bij de man. Het bevat van nature 100 fytochemische bouwstoffen, zoals saponines, waaronder furostanol.

  Het nieuwe extract van het zaad van fenegriek is gestandaardiseerd met 50% glycosides van saponines (Fenusides™). Dit zijn niet-androgene fyto-steroiden die op natuurlijke wijze de seksuele verlangens van de vrouw versterken.

  Het vergroot het oestradiolgehalte, waardoor het seksuele verlangen en de vitaliteit versterkt worden

  Het seksuele verlangen van de vrouw is voor een deel gerelateerd aan twee hormonen: oestradiol en testosteron. Bijna de totale hoeveelheid testosteron en het merendeel van de oestradiol in het bloed is verbonden aan een verbindingglobuline voor seksuele hormonen (SHBG - Sex hormone Binding Globulin). Door deze verbinding worden de hormonen inactief. Slechts een klein percentage van de hormonen is dus vrij. En juist deze vrije deeltjes zijn actief.

  Oestradiol is een hormoon waarvan duidelijk is vastgesteld dat het een rol speelt in de verstoring van de vrouwelijke seksuele functie. Omdat het qua chemische structuur dicht bij testosteron staat, hecht het zich op dezelfde SHBG-plaatsen vast als testosteron. Het heeft ook een vergelijkbare werking, hetgeen lijkt te suggereren dat het een rol speel bij het vrouwelijke libido. Lage oestradiol- en testosterongehaltes zijn gerelateerd aan een 'droger' gevoel tijdens het vrijen en aan een afname van het seksuele verlangen.

  In een dubbelblinde placebogecontroleerde klinische studie deden 80 Australische vrouwen van 21 tot 49 jaar mee met een stabiele relatie en een goede gezondheid. Ze klaagden echter over libidostoornissen. Uit de studie bleek dat de inname van dit specifieke fenegriekextract de hoeveelheden oestradiol deed stijgen (+64%), evenals de hoeveelheid vrije testosteron (binnen de vrouwelijke fysiologische limieten), en tegelijkertijd het SHBG-gehalte deed dalen.

  Professor Vitetta van de universiteit van Queensland, die verantwoordelijk was voor dit onderzoek, verkreeg dan ook opzienbarende resultaten bij vrouwen die nog menstrueerden en dit fenegriekextract innamen. Het was een booster voor de vijf markers van de vrouwelijke seksuele functie:
   • het versterkt het 'verbeeldingsaspect' van de seksualiteit;
   • het vergroot het verlangen en de seksuele opwinding;
   • het zorgt voor een grotere beheersing van het 'gedrag' tijdens de seksuele daad;
   • het maakt de weg vrij voor een ongeremde relatie met de partner;
   • het zorgt voor een intenser orgasme dat beter beheersbaar is.
  Overigens ging de seksuele activiteit van de vrouwen die het supplement hadden ingenomen van een à twee maal per maand naar gemiddeld een maal per week.

  Eerder uitgevoerde onderzoeken bij mannen had al aangetoond dat dit extract in staat was een kleine fractie van de gebonden testosteron te verplaatsen, waardoor de seksuele activiteit werd gestimuleerd. Deze nieuwe studie toont aan dat de analoge effecten van de specifieke saponines in fenegriek van invloed zijn op de vrouwelijke seksualiteit.

  Women’s Lib blijkt een vriendelijke en 100% natuurlijke steun te zijn voor het vrouwelijke seksuele verlangen, zonder bijwerkingen. Hiervoor is slechts een dosering nodig van 300 mg die men 's ochtends en 's avonds inneemt voor de duur van een of twee maanden.
  Dagelijkse dosering: 2 capsules
  Aantal doses per potje: 30
  Hoeveelheid per dosis
  Libifem™ (Extract van fenegriek gestandaardiseerd met 50% Fenuside™ (furostanol saponines) 600 mg
  Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.
  Libifem™ & Fenuside™, GE Nutrients Inc., USA.


  Volwassenen. Neem twee maal per dag een capsule.
  Elke capsule bevat 300 mg Libifem™.

  Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
  Over ons
  Bel ons:
  +352 264 955
  8:00am - 7:00pm
  close