INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Specifieke producten
  >  
Natural Pain Relief 400 mg
Natural Pain Relief 400 mg
Natural Pain Relief 400 mg
Natural Pain Relief, een universele natuurlijke pijnstiller
  • een samenstelling op basis van palmitoylethanolamide (PEA);
  • beschikt over ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen;
  • gebruikt bij zenuwpijn en pijn door ontstekingen.

Hoeveelheid : 60 Plant. caps. 48.00 €
(55.89 US$)
In winkelmand

+

reviews bekijken
Een krachtige werkstof

Ons voedingssupplement Natural Pain Relief komt voort uit jaren van onderzoek naar de stof palmitoylethanolamide. De stof, die beter bekend is onder de afkorting PEA, is onderwerp geweest van tal van vele wetenschappelijke onderzoeken vanwege zijn grote potentieel als behandelmethode. In 1900 schreven onderzoekers al ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen toe aan de stof. Vanaf 1990 werd het therapeutische belang van de stof wetenschappelijk erkend. Dit was te danken aan de toekenning van de Nobelprijs voor de Geneeskunde aan Rita Levi-Montalcini. De beroemde Italiaanse neurologe had de effectiviteit van PEA bewezen in het kader van de behandeling van verschillende neuropathologische vormen van pijn. Aanvullende onderzoeken hebben er vervolgens voor gezorgd dat er voedingssupplementen zijn ontwikkeld op basis van PEA. Sinds 2010 zijn ze verkrijgbaar in de vorm van poeders of capsules. De producten hebben overigens een opvallende entree in Nederland gemaakt, waar ze worden gezien als de nieuwe generatie van natuurlijke pijnstillers.

Natural Pain Relief, een natuurlijke pijnstiller

Ons nieuwe product Natural Pain Relief zorgt ervoor dat u kunt profiteren van de ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen van palmitoylethanolamide (PEA). De werking van het bestanddeel is nog interessanter wanneer men bedenkt dat er verschillende soorten pijn bestaan. Zo onderscheiden we: een scherpe pijn, die zich op plotseling kan voordoen, en een chronische pijn, die zich gedurende een bepaalde tijd regelmatig kan voordoen. Ook hebben onderzoekers pijn ingedeeld op basis van de herkomst: pijn door ontstekingen, waarbij het immuunsysteem is betrokken, zenuwpijn, waarbij het zenuwstelsel is betrokken, en een mengvorm van deze twee pijnsoorten. Om deze soorten pijn te bestrijden, kan men gebruik maken van verschillende behandelingen. PEA gezien wordt als een natuurlijke oplossing voor het verminderen van pijn door ontstekingen, pijn waarbij het zenuwstelsel betrokken is of een combinatie van beide pijnsoorten. PEA heeft namelijk het voordeel dat het een natuurlijk molecuul is. Zo komt het voor in bijvoorbeeld eieren en melk.

De ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen van PEA

PEA heeft bijzondere eigenschappen die het dankt aan een specifiek werkingsmechanisme. Volgens sommige onderzoekers zou dit vetzuur zich verbinden met een specifieke receptor in de cellen: de PPAR-alfa-receptor. Deze receptor is een activator van peroxisomen, oftewel celorganellen die een rol spelen bij de regulering van de genen van pijn en ontsteking. Door zich te verbinden met de receptor PPAR-alfa, kan PEA de perifere gevoeligheid verminderen die ontstaat door neurale en niet-neurale cellen. Met andere woorden: PEA kan ervoor zorgen dat in verschillende situaties het pijngevoel afneemt. In dit verband zijn er bemoedigende resultaten geboekt bij de behandeling van een diabetische neuropathie, een perifere neuropathie als gevolg van chemotherapie, en bij een carpaal tunnelsyndroom. Maar ook bij pijn in de onderrug, ischias, bekkenpijn en multiple sclerose blijkt PEA goede effecten te hebben.

Natural Pain Relief, de optimale hoeveelheid PEA

Ons supplement Natural Pain Relief is ontwikkeld op basis van een kwalitatief hoogwaardige en gepatenteerde vorm van PEA, die bekend is onder de naam OptiPEA©. Het is verpakt in de vorm van capsules en de aanbevolen dosering van deze pijnbestrijder is 3 capsules per dag. Op grond van uw behoeften of het advies van uw behandelaar kan de dosering hiervan echter afwijken. Het kan zijn dat u niet direct na de inname van Natural Pain Relief een verlichting van de pijn waarneemt. Voor de beste resultaten kan een inname van meerder dagen noodzakelijk zijn. In het geval van gewrichtspijn, bent u wellicht ook geïnteresseerd in deze producten: OptiMSM® en Joint Support Formula.
Dagelijkse dosering : 3 capsules
Aantal doses per potje: 20

Hoeveelheid
per dosis:

OptiPEA©(Palmitoyléthanolamide) 1.200 mg
Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat.
OptiPEA©, Innexus Nutraceuticals, Holland.


volwassenen. Neem 3 capsules per dag.
Elke capsule bevat 400 mg OptiPEA©.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 
Bekijk ervaringen van onze klante
"Ik denk nu helemaal niet meer aan de pijn. Die lijkt wel verdwenen."
Dominique H., 64 ans, Frankrijk
Nadat ik in januari 2009 op 56-jarige leeftijd een operatie had ondergaan vanwege borstkanker, kreeg ik nog chemotherapie en bestralingen. Door die behandeling werden mijn botten heel zwak. Ik kon me nog maar moeilijk verplaatsen: elke 5 of 10 minuten moest ik even ergens gaan zitten om uit te rusten. Bovendien kreeg ik veel pijn in de gewrichten gekregen en zijn de gewrichten stijf geworden. Dat beperkte me in de meest eenvoudige dagelijkse bewegingen, zoals de trap oplopen. Om de klachten te verlichten, heb ik een codeïnehoudende pijnstiller gekregen (Tramadol tweemaal daags 200 mg). Dat gebruik ik sinds twee jaar. Daarnaast krijg ik nog driemaal per jaar een injectie. Dat geeft me voor een deel verlichting, maar ik heb erg veel last van de bijwerkingen (duizeligheid, vallen...). Ik ben een paar jaar klant van Supersmart, en ik wilde dan ook graag een van hun nieuwe producten proberen, Natural Pain Relief. Dit product wordt omschreven als een natuurlijke pijnstiller zonder bijwerkingen. Ik gebruik het product nu ongeveer 1 maand, en ik denk helemaal niet meer aan de pijn. Die lijkt wel verdwenen! Ik ben geleidelijk aan gestopt met de pijnstiller van de dokter. Die gebruik ik nu helemaal niet meer. Ik ga weer wandelen, en ook de trap oplopen is geen beproeving meer. En zelfs dansen gaat weer! Dat had ik al heel lang niet meer gedaan. Ik realiseer me nu weer wat ik al die tijd heb gemist... Ik vind het echt een goed product. Dank u wel.
"De pijn die ik dagelijks voelde is weg."
Steve J., 33 ans, Verenigd Koninkrijk
Sinds mijn tienertijd heb ik chronische pijn in de onderrug. Ik heb altijd geweigerd hier pijnstillers voor in te nemen, want ik wilde mijn lever en nieren daarmee niet belasten. Op een dag zag ik op de website van Supersmart het product Natural Pain Relief. Ik heb het geprobeerd, maar ik was nogal sceptisch. Nadat ik het een week had gebruikt, voelde ik eerlijk gezegd geen enkel verschil. Maar daarna....ongelofelijk! De pijn die ik dagelijks voelde is weg. Ik leef normaal, loop lekker door en ik ben zelfs begonnen met sporten. Zo ben ik gaan joggen en kan ik zelfs meedoen met teamsporten, zoals badminton. Natural Pain Relief heeft mijn leven compleet veranderd. Uit de grond van mijn hart zeg ik: bedankt!
"Ik loop veel gemakkelijker en slaap veel beter."
Jurgen B., - 58 jaar, Duitsland
Ik heb nu al zo'n 15 jaar last van mijn rug. Vanaf mijn jeugd heb ik altijd wandeltochten gemaakt, maar daar moest ik helaas mee stoppen... Ik moest om de 5 minuten stoppen om uit te rusten. Het gebeurt minimaal twee keer per jaar dat mijn rug helemaal vast gaat zitten. Dan moet ik een paar dagen in bed liggen om te herstellen. Mijn arts heeft me sterke pijnstillers voorgeschreven, maar het lijkt erop dat het effect ervan steeds verder afneemt. Ook de bijwerkingen, zoals duizeligheid, zijn erg vervelend. 

Mijn natuurgeneeskundig therapeut schreef me Natural Pain Relief voor. Ik heb het geprobeerd, al was ik niet bij voorbaat overtuigd van de werking. In het begin merkte ik niets, maar na 1 week werd de pijn in de rug minder. Op dit moment is de pijn bijzonder goed uit te houden. Ik loop veel gemakkelijker en slaap veel beter.

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up