INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Anti-aging
  >  
Stem Cells Activator
Stem Cells Activator
-40%

Vandaag

Stem Cells Activator
Geoptimaliseerde formule voor de natuurlijke activering van stamcellen
  • Combinatie van onderzochte bestanddelen voor volwassen stamcellen van het beenmerg.
  • Zeer hoopgevend in het kader van de verlenging van de gemiddelde levensduur en de verbetering van de kwaliteit van leven.
reviews bekijken

Hoeveelheid : 120 plant. caps. 79.00 €47.40 €*
(53.49 US$)
In winkelmand

Tenminste Houdbaar Tot 30/04/2019

+Analysecertificaat

De behandeling via stamcellen is een enorme stap vooruit op medisch gebied, en het is een zeer hoopvolle ontwikkeling in de strijd tegen ouderdomsaandoeningen, waarvoor de klassieke geneeskunst vooral kortstondige of tijdelijke oplossingen biedt.
Vandaag de dag is het in bepaalde landen mogelijk om gebruik te maken van injecties met volwassen stamcellen, die afkomstig zijn uit beenmerg, of die 'gekweekt' zijn nadat ze uit vetcellen zijn geëxtraheerd. Echter, vanwege de hoge kosten en de complexiteit van de behandeling is een algemene toepassing ervan nog niet in zicht.

Bestrijding van celveroudering dankzij stamcellen

¤ Dat is wel het streven de onderzoekers die er de afgelopen jaren in zijn geslaagd om dankzij het gebruik van bepaalde voedingsstoffen en plantenextracten de volwassen stamcellen te stimuleren en te zorgen voor een toename van deze cellen in het beenmerg.

¤ Het is niet voor niets dat de wetenschappers zich voor de herstellende processen richten op het beenmerg, omdat deze cellen zich dagelijks ontwikkelen en voortdurend nieuwe rode bloedcellen, witte bloedcellen en bloedplaatjes ontwikkelen. De rijpe cellen worden vervolgens afgegeven aan de bloedstroom, waar ze hun vitaliserende en herstellende werking volop kunnen uitoefenen.

Stem Cells Activator, een innoverende formule op het gebied van anti-aging

¤ Onderzoeken toonden aan dat de volgende werkstoffen het actiefst waren:

• Het extract van Polygonum multiflorum, oftewel FO-TI, dat hier wordt gebruikt in de optimale dosis van 800 mg van een extract in de verhouding 12:1; het is binnen de Chinese geneeskunst bekend als een krachtige oppepper voor het bloed die bovendien levensverlengend zou werken vanwege het vermogen om de circulerende gehaltes van SOD en monoamine oxidase te verhogen. In Taiwanese studies die werden uitgevoerd bij muizen bleek dat een hoge dagelijkse dosis van Polygonum multiflorum leidde tot een aanzienlijke toename van de rode bloedlichaampjes, en vooral tot een hogere hematocrietwaarde in vergelijking met de controlegroep. Deze onderzoeken tonen eveneens aan dat een dergelijke dosering de aanmaak van stromale en hematopoietische stamcellen in het beenmerg bevordert.
• Fucoïdan wordt alom gewaardeerd vanwege zijn stimulerende invloed op het immuunsysteem, en de stof wordt in Japan veel gebruikt ter bestrijding van kanker. Het wordt gewonnen uit een specifieke algensoort, de Laminaria japonica, die behoort tot de familie van de bruinwieren. Deze sulfaathoudende polysacharide is in staat het immuunsysteem te versterken, waardoor het zich beter kan verweren tegen verschillende virussen. Maar misschien nog wel belangrijker is het feit dat het de apoptose (de geprogrammeerde celdood van cellen) van kankercellen stimuleert.
- Net als andere stoffen die uit algen worden gewonnen, is ook van fucoïdan aangetoond dat het in een bepaalde concentratie een stimulerend effect heeft op de stamcellen in het beenmerg. In sommige onderzoeken naar de stof werd een toename gezien van de activiteit van de alkalische fosfatase. Op moleculair niveau verbeterde het specifiek de genenexpressie die zorgt voor de botaanmaak en de differentiatie bij de botaanmaak, waardoor er sprake was van herstel van de botmassa.
- Doordat fucoïdan direct inwerkt op de mobilisatie van de stamcellen, zorgt het voor een beter herstel van beschadigde weefsels. Dit geldt zowel voor het cardiovasculaire stelsel (bijv. na een infarct), als voor de gewrichten en vitale organen.
• Astragaloside IVwordt inmiddels alom erkend vanwege de stimulerende invloed op de verlenging van telomeren. In onderzoeken is aangetoond dat deze saponine het immuunsysteem op verschillende manieren stimuleert, met name doordat het zorgt voor een toename van stamcellen in het ruggenmerg en het lymfeweefsel. Het bevordert de ontwikkeling van deze cellen tot actieve immuuncellen.
- Astragaloside IV ondersteunt eveneens de aanmaak van mesenchymale stamcellen. Dit zijn multifunctionele weefselstamcellen die zorgen voor het ontstaan van gewrichtsweefsels in het beenderenstelsel, zoals botweefsel of kraakbeenweefsel.
• Het extract van blauwe bosbes (Vaccinium uliginosum) kan bepaalde celfuncties herstellen die in de loop der jaren verloren gaan, en kan voorkomen dat deze functies afnemen. Bij oudere ratten zorgt het voor een toename van het zenuwweefsel in de hersenen. Onderzoekers hebben een experiment uitgevoerd, waarbij ze een transplantatie uitvoerden van zenuwweefsel, om daarmee beschadigd zenuwweefsel als gevolg van een aftakelingsziekte of hersenbeschadiging te vervangen. Over het algemeen is de kans van het aanslaan van getransplanteerde weefsels klein, zeker als de ontvanger van het weefsel op leeftijd is. Toen de dieren echter werden gevoed met een dieet dat aangevuld was met blauwe bosbesextact, zag men dat de groei van het transplantaat en de organisatie van de cellen vergelijkbaar werd met dat van jonge ontvangers van een transplantaat. Het extract van blauwe bosbes heeft duidelijk een gunstig effect omdat het de aanmaak van neurale stamcellen stimuleert.
• De bèta-glucaan 1,3/1,6 is een polysacharide die gewonnen wordt uit haver. Uit het merendeel van de onderzoeken bleek dat de stof het immuunsysteem krachtig stimuleert. In de meest recente studies wordt gesuggereerd dat bèta-glucaan 1,3/1,6 de hematopoëse en de aanmaak van stamcellen bevordert, waardoor het een positieve invloed heeft op het herstel van de witte bloedlichaampjes in het beenmerg.
• L-carnosine verbetert in een celcultuur het vermenigvuldigend vermogen van myoblasten.
- Sommige myoblasten, ook wel satellietcellen genoemd, zijn aanwezig in de buitenste laag van de spiervezels, en ze voeren hun herstellende werkzaamheden uit wanneer het spierweefsel beschadigd is. Met het ouder worden neemt de spiermassa echter af, en de satellietcellen zijn dan niet meer in staat de schade te repareren. Uit een onderzoek dat is uitgevoerd naar myoblasten (de stamcellen die verantwoordelijk zijn voor de vorming van skeletspieren), bleek dat de toediening van L-carnosine het vermogen van de myoblasten om zich te vermeerderen doet toenemen. Daarnaast kan het de activiteit van bèta-galactosidase doen afnemen.

¤ Uit epidemiologische onderzoeken blijkt dat een kleurrijke voeding met veel groenten en fruit, met andere woorden een voeding die veel polyfenolen bevat, de kans op het ontwikkelen van neurologische aandoeningen kan verkleinen. Te denken valt bijvoorbeeld aan cognitieve problemen, dementie, de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer. Het is aangetoond in verschillende onderzoeken dat bepaalde natuurlijke stoffen invloed hebben op de volwassen stamcellen, waardoor ze de aanmaak van neurologisch weefsel stimuleren en de cognitieve functies verbeteren. Zo hebben onderzoekers de synergie bestudeerd vanblauwe bosbesextract, groene thee, L-carnosine en vitamine D3. De toediening van deze unieke combinatie van bestanddelen bij ratten zorgde voor een significante afname van oxidatieve stress. Maar deze unieke combinatie blonk vooral uit in het bevorderen van de vermeerdering en de migratie van neurale stamcellen naar beschadigde hersencellen (bijv. na tekort aan bloedtoevoer in de hersenen).

In het kader van de antiverouderingsgeneeskunde wordt er niet alleen onderzoek gedaan naar stamcellen. Men heeft zich ook gericht op andere mogelijkheden en ook hierbij zijn positieve resultaten behaald. Zo is het mogelijk het metabolisme in de cel te stimuleren met behulp van een supplementinname van nicotinamide riboside. Wetenschappers hebben eveneens een manier ontdekt om beschadigd DNA te repareren met behulp van bepaalde moleculen, waaronder AC-11®.

Wat mag u verwachten van het gebruik van Stem Cells Activator?
• een toename van de gemiddelde levensduur en een verbetering van de kwaliteit van leven, hetgeen een direct gevolg is van het toegenomen vermogen van de cellen om zich te vermeerderen;
• een afname van het afbraakproces van het immuunsysteem. Doordat het immuunsysteem minder goed werkt, is men vatbaarder voor infecties, chronische ontstekingen en ouderdomsziekten;
• een verbetering van de omstandigheden die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van ouderdomsaandoeningen, en het verminderen van de daaraan gerelateerde pijn.
Wat ooit nog een droom was, een visioen van een beperkt groepje mensen, is nu aanleiding geweest tot de uitreiking van de Nobelprijs voor de Geneeskunst van 2012. Het is de realiteit van morgen…
Dagelijkse dosering: 4 capsules
Aantal doses per potje: 30
Hoeveelheid per dosis
Extract van Polygonum multiflorum 12:1 800 mg
Fucoïdan (van 375 mg extract van Laminaria japonica gestandaardiseerd met 80% Fucoïdan) 300 mg
Extract van blauwe bosbes (Vaccinium uliginosum) gestandaardiseerd met 25% anthocyanidines 250 mg
Bèta 1,3/1,6 glucanen (van 215 mg haverextract gestandaardiseerd met 70% bèta 1,3/1,6 glucanen) 150 mg
Groene thee-extract gestandaardiseerd met 95% polyfenolen waarvan 75% catechines met 45% van EGCG 150 mg
L-carnosine 50 mg
Astragaloside IV (van 21 mg Astragalus membranaceous-extract gestandaardiseerd met 98% astragaloside IV) 20 mg
Vitamine D3 400 UI
Overige ingrediënten: Acaciagom, rijstmeel.


Volwassenen. Neem 's ochtends 2 en 's avonds 2 capsules.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 
Bekijk ervaringen van onze klante
close

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up