INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Gewrichten
  >  
Celadrin® 350 mg
Celadrin® 350 mg
Celadrin® 350 mg
Complex van veresterde koolstofhoudende vetzuren
  • Ontwikkeld voor de verlichting van gewrichtspijn zonder bijwerkingen.
  • Verbetert volgens bepaalde onderzoeken mogelijk de mobiliteit en de kwaliteit van leven bij artrose.
reviews bekijken

Hoeveelheid : 90 softgels 37.00 €
(41.80 US$)
In winkelmand

+

Pijnbestrijdende formule voor het welzijn van de gewrichten

Het voedingssupplement Celadrin® is speciaal ontwikkeld om het dagelijks leven van mensen met gewrichtspijnen dragelijker te maken. Deze pijnbestrijdende formule, die is ontwikkeld na jaren van onderzoek, is een gepatenteerde combinatie van veresterde koolstofhoudende vetzuren (EFAC): myristinezuren, myristoleine zuren, oliezuren, palmitoleïnezuren, laurinezuren, decaanzuren en stearinezuren. Dit voedingssupplement, dat wordt verkregen dankzij een specifieke veresteringsmethode. Hierdoor ontstaat een formule die de ontstekingsrespons vermindert, gewrichtspijn vermindert en gewrichten beschermt.

Doeltreffendheid klinisch aangetoond

De doeltreffendheid van dit gepatenteerde complex van Celadrin® is aangetoond in een dubbelblinde placebogecontroleerde studie die uitgevoerd werd in verschillende centra. De deelnemende proefpersonen leden aan artrose in de knie. Deze studie, die gepubliceerd is in het gezaghebbende blad Journal of Rheumatology heeft aangetoond dat er sprake is van een afname van de gewrichtspijn en een Verbetering van de bewegelijkheid van de knie bij de personen die Celadrin® oraal hadden ingenomen. De gunstige effecten van deze supplementinname werden waargenomen tijdens verschillende alledaagse bezigheden: opstaan uit een stoel, rechtop blijven staan of traplopen.

De ontstekingsremmende activiteit van Celadrin®

De onderzoeken die uitgevoerd zijn naar veresterde koolstofhoudende vetzuren hebben verschillende ontstekingsremmende activiteiten laten zien. Deze stoffen verminderen met name de activiteit van het ontstekingsopwekkende arachidonzuur en remmen de ontsteking van endotheelcellen, de cellen die de binnenwand van de bloedvaten bekleden. Ook lijken deze bijzondere zuren een regulerende invloed te hebben op bepaalde mediators in het ontstekingsproces, zoals interleukine-6 (IL-6). Dankzij de unieke samenstelling met veresterde koolstofhoudende vetzuren is Celadrin® een voedingssupplement dat gebruikt kan worden als krachtige ontstekingsremmer. Het heeft vooral een therapeutische belang als het gaat om de verlichting van ontstekingspijn bij artritis, reumatoïde artritis en tendinitis.

Een beschermende werking voor het gewrichtsmembraan

Naast de ontstekingsremmende werking hebben de veresterde koolstofhoudende vetzuren eveneens een gunstige invloed op het onderhouden en versterken van het gewrichtsmembraan. Het voedingssupplement Celadrin® biedt de ideale combinatie van lipiden om de structuur van dit vlies te herstellen, te versterken en gezond te houden. De beschermende werking draagt vooral bij aan het vergroten van de viscositeit van de gewrichtsvloeistof. Deze vloeistof, die aangemaakt wordt door het gewrichtsmembraan, is belangrijk voor de gezondheid van de gewrichten, het kraakbeen en de botten. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat gewrichten goed gesmeerd worden. Ook vermindert het de frictie tussen botten, dempt het schokken en zorgt het voor de aanvoer van voedingsstoffen en dizuurstof naar het kraakbeen.

Celadrin®, een alles-in-een-product tegen gewrichtspijn

Het supplement Celadrin® lijkt het ideale product zijn voor het bestrijden van gewrichtspijn. Het unieke complex van veresterde koolstofhoudende vetzuren zorgt ervoor dat het ontstekingen kan verminderen, verlichting kan geven bij pijn en de gewrichten kan beschermen. Bovendien bevat deze formule uitsluitend natuurlijke ingrediënten die geen bijwerkingen veroorzaken. Om optimaal van dit innovatieve product te profiteren, is het gepatenteerde Celadrin® nu beschikbaar als voedingssupplement, waarbij een dosering geldt van drie zachte capsules per dag. Bij gewichtspijn kan deze behandeling met voedingssupplementen worden aangevuld met het gebruik van Celadrin® Forte crème. Wellicht bent u eveneens geïnteresseerd in andere voedingssupplementen die gewrichtspijn op een natuurlijke manier kunnen verminderen. Ontdek bijvoorbeeld het product Super Boswellia, dat samengesteld is op basis van een vermaarde plant uit de ayurvedische geneeskunst.

Dagelijkse dosering: 3 softgels
Aantal doses per potje: 30
Hoeveelheid per dosis
Celadrin® (Complex van veresterde koolstofhoudende vetzuren) 1 050 mg
Overige ingrediënten: sojaolie*, zalmolie.
*Genetisch gemanipuleerd soja-extract. Celadrin®, Imagenetix, USA.


Neem drie softgels per dag.
Elke softgel bevat 350 mg Celadrin®.
Let op: dit product bevat sojaolie en zalmolie. Niet gebruiken bij een allergie voor soja en/of vis.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 
Bekijk ervaringen van onze klante

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up