SuperSmartSuper-nutrition Nutranews
X
× Shoppen op basis van gezondheidszorgen Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw VERKOOP Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlander
Home Shoppen op basis van gezondheidszorgen Algehele versterking van het lichaam Daily 3®
Daily 3®
Algehele versterking van het lichaam Klantenbeoordelingen
49.00 €(54.95 US$) Beperkte hoeveelheid
Beschrijving
Geoptimaliseerde samenstelling op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken.
43 vitamines en voedingsstoffen met antioxiderende werking
-
+
90 Plant. caps.
In winkelmand Analysecertificaat
Wensenlijstje
Daily 3®
Daily 3®Daily 3®

Daily 3®

Daily 3® is een antioxidant dat bestaat uit bijzonder krachtige en rijke voedingsstoffen. Door drie maal daags een capsule te nemen, profiteert uw lichaam van de krachtige werking. Daily 3® bevat aanzienlijke hoeveelheden vitaminen, essentiële mineralen, en andere voedingsstoffen en antioxidanten. Alle bestanddelen werken samen en zorgen voor een wezenlijke bescherming. Deze hoeveelheid voedingsstoffen is biologisch actief. De kwaliteit ervan is bovendien superieur aan de kwaliteit van dezelfde stoffen, die we binnen kunnen krijgen via welk evenwichtig en gezond voedingspatroon dan ook.

Daily 3® capsules bevatten 43 verschillende voedingsstoffen.

U onderhoudt uw gezondheid met behulp van de onmisbare antioxidanten, met chroom, selenium en zinkverbindingen die uitstekend worden opgenomen en wetenschappelijke erkend zijn, het aminozuur acetyl-cysteïne voor het versterken van het glutathiongehalte op celniveau, het complete spectrum van de natuurlijke vormen van Vitamine E (alfa- en gamma-tocoferol en tocotriënol), luteïne en zeaxanthine, onmisbaar voor de bescherming van de ogen, een speciaal melange van een gestandaardiseerd bessenextract, dat zorgt voor een hoger anthocyanengehalte; hieraan is nu een extract van groene thee en Bioperine® toegevoegd. Zo zorgt Daily 3® voor de noodzakelijke voedingsstoffen die uw gezondheid onderhouden en verbeteren.

De nieuwe Daily 3® is de eerste 'Mitochondrial Formula' die een actieve dosis pyrroloquinoline quinone (PQQ) bevat.

PQQ is een dinatrium-zout van quinone dat wordt verkregen door fermentatie. Het prestigieuze blad Nature ziet de stof als een mogelijke nieuwe vitamine in de B-groep. Maar naast de eigenschappen als voedingsstof beschikt PQQ over nog andere vermogens:

PQQ is een cofactor bij de redoxreactie. Het is moleculair uiterst stabiel, en het kan duizenden elektronen overdragen voordat het wordt vernietigd. Als het gaat om het neutraliseren van vrije radicalen zoals superopxides en hydroxyl, heeft het een antioxiderende werking die tot vijfduizend maal sterker is dan die van vitamine C.

PQQ bevordert de biologische aanmaak van nieuwe mitochondriën. Het activeert de genen die de aanmaak van mitochondriën aansturen en zorgen voor de vermeerdering ervan, ook in de ouder wordende cellen. De meeste ouderdomsaandoeningen ontstaan door een tekort aan energie. Bij ouderen neemt het aantal mitochondriën in de cellen namelijk af. Voor zover bekend is PQQ de enige stof die dit ernstige probleem aanpakt. Kijk voor informatie hierover bij 'Mitochondrial Formula'.

Een verrijkte samenstelling

Daily 3® heeft een nieuwe samenstelling gekregen op basis van de allernieuwste onderzoeksresultaten. Het kan de lichaamscellen elke dag nog beter beschermen door deze toevoeging:
luteoline, een flavonenhoudend pigment dat veelvuldig voorkomt in de natuur (selderij, artisjok, peterselie, tijm, propolis...). Het is onderwerp geweest van meer dan tweeduizend publicaties waarin de vele gunstige effecten van de stof zijn aangetoond voor de gezondheid hersenen, de verlenging van de levensverwachting en de bestrijding van kanker.
  - het beschermt het lichaam tegen de veroudering van de mitochondriën. Het is al langer bekend dat die veroudering aan de wieg staat van alle verouderingsprocessen in ons lichaam. De aftakeling van de mitochondriën veroorzaakt namelijk een grotere aanmaak van vrije radicalen. Het is dan ook een essentiële factor in het verouderingsproces. In sommige rapporten wordt geopperd dat luteoline de veroudering van de mitochondriën zou kunnen tegengaan omdat het over het vermogen beschikt om de aanmaak van antioxidanten in de cellen te activeren. Het zou om die reden ook wel het 'antiverouderingsmolecuul' genoemd kunnen worden.
  - Het is ook een stof met krachtige antioxiderende eigenschappen, die twee maal zo sterk zijn als vitamine C, vitamine E en zeven andere flavonoïdes als het gaat om de bestrijding van oxidatieschade aan het DNA in de cellen. De cellen blijven daardoor gezond.
  - Deze stof werk waarschijnlijk eveneens in op de initiatiefase en de promotiefase van kanker. Ook zou luteoline het ontgiftingsproces van het lichaam verbeteren. Een behandeling vooraf met luteoline zorgt voor een versnelde celdood van een bepaald aantal menselijke kankercellen (darmkanker, baarmoederkanker). Het remt de celgroei, de angiogenese en de metastase. Luteoline lijkt dit methyleringsproces te ondersteunen. Het beschermt zo het DNA tegen mutaties die schadelijk zijn voor onze cellen, en die mogelijk de oorzaak zijn voor het ontstaan van kanker.
  - Andere onderzoeken tonen eveneens de beschermende eigenschappen aan voor de cognitieve functies (het geheugen, de cognitie, de motorische functie) doordat het ontstekingen in gezonde cellen door cytokines (type interleukine 6 (IL-6)) afremt, waardoor de cellen optimaal kunnen blijven werken. Daar komt bij dat de stof het gehalte aan amyloïde eiwitten verlaagt door de mitochondriën te beschermen tegen de aanvallen van vrije radicalen.
  - Ten slotte is de stof een krachtige remmer van de aanmaak van histamine en van ontstekingsstoffen door de mastocyten. Het bindt zo de strijd aan met verschillende allergische klachten.
Apigenine of apigenol, dat behoort tot de familie van de flavonen, is een stof die veel voorkomt in de zaden van selderij, in peterselie, in fenegriek en in thee, en die veelvuldig te vinden is in het mediterrane menu. Het heeft ontstekingsremmende eigenschappen, reguleert de bloedsuikerspiegel in onderzoeken bij dieren, en is bijzonder doeltreffend bij het laten 'afsterven' van kankercellen, terwijl deze kankercellen normaliter sterk zijn in het overleven. Het herstelt als het ware het normale profiel van de kankercellen, met name bij borstkanker. Dit is door het team van Pr. Andrea Doseff aangetoond bij de Universiteit van het Comprehensive Cancer Center in de staat Ohio.

Aan deze polyfenolen worden twee stoffen toegevoegd die ook in de oude samenstelling zaten, maar dan in een andere vorm.
Quatrefolic®-zuur, ook wel de vierde generatie folaat genoemd; deze stof vervangt het folinezuur (calciumfolinaat). Omdat deze stof beter oplosbaar is in water, heeft het een veel hogere biologische beschikbaarheid.
  - Het vervult een belangrijke rol als co-enzym in verschillende vitale stofwisselingsprocessen: de overdracht van C1-groepen, de biologische aanmaak van de basen purines en pyrimidines, evenals de stofwisseling van verschillende belangrijke aminozuren.
  - Samen met vitamine B12 zorgt het voor de omzetting van homocysteïne in methionine, hetgeen onmisbaar is voor een goede werking van ons hart- en vaatstelsel.
  - De omzetting van tetrahydrofoliumzuur in 5-methyltetrahydrofolate wordt aangestuurd door een enzym. Bij personen met een aangeboren tekort is deze omzetting beperkt, waardoor men gevoeliger wordt voor bepaalde aandoeningen. Het verdient dan ook de voorkeur een supplement van 5-methyltetrahydrofolate in te nemen in plaats van een foliumzuursupplement, aangezien het direct beschikbaar is en kan reageren met homocysteïne. Zo wordt een hyperhomocysteïnemie voorkomen.
  - Quatrefolic®-zuur heeft niet alleen een hoge biologische, directe beschikbaarheid, het is ook nog eens volkomen veilig. Het zorgt niet voor een verhoogde hoeveelheid niet-omgezet foliumzuur, een verschijnsel waarvan de gevolgen op dit moment volgens de wetenschap nog niet duidelijk zijn.
Crominex® 3+ is een geoptimaliseerde, veilige vorm van initieel chroom, oftewel chroomnicotinaat, die optimaal biologisch beschikbaar is. Dit onmisbare element komt in onze moderne voeding steeds minder voor, waardoor een tekort aan de stof steeds vaker voor lijkt te komen.
  -Chroom is onmisbaar voor de stofwisseling van eiwitten en vetten, maar vervult vooral een belangrijke rol op het gebied van de koolhydraatstofwisseling. Het speelt een essentiële rol bij de omzetting van suiker in energie, bij de regulering van de eetlust, bij de vermindering van 'trek in zoetigheid' en bij de opbouw van de 'magere massa', doordat het eiwitten in de spieren omzet.
  - Deze vorm van chroom behoudt de trivalent-vorm (Cr3+). Het biedt een uniforme werking en heeft een aanzienlijk hogere biologische beschikbaarheid.
  - Het verbetert de gevoeligheid van cellen voor insuline, bevordert een optimale bloedsuikerspiegel doordat de cellen op een normale wijze glucose absorberen, en reguleert de omzetting van suikers in vetreserves.
Deze zeer complete samenstelling van een groot aantal antioxidanten in de vorm van een veelheid van voedingsstoffen werkt zeer efficiënt, en dient de basis van een totaal supplementenprogramma te vormen. Daily 3® is binnen de Europese Unie zonder enige twijfel een van de meest werkzame en complete supplementen op basis van een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen. Daarnaast maakt de prijs/kwaliteitverhouding het tot een van de beste aanbiedingen in onze catalogus.
Dagelijkse dosering: 3 capsules
Aantal doses per potje: 30
Hoeveelheid per dosis
BioPQQ® (Pyrroloquinoline quinone) 5 mg
Vitamine A (2 500 IE bèta-caroteen, 500 IE palmitate) 3 000 UI
Vitamine D3 (cholecalciferol) 1 000 UI
Vitamine K1 (phylloquinon) 140 mcg
Vitamine B1 (thiamine waterstofchloride) 15 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 20 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 60 mg
Vitamine B5 (calciumpantothenaat) 30 mg
Vitamine B6 (pyridoxine chlorhydraat) 30 mg
Vitamine B12 (methylcobalamine) 300 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat) 300 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferol succinaat, met mix van tocoferolen) 40 mg
Biotine 500 mcg
Quatrefolic® (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur (van 370 mcg 54-59% glucosaminezout en het zuur (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur) 200 mcg
Borium (calciumborogluconaat)) 1 mg
Chroom (Crominex® 3+) 200 mcg
Jodium (kaliumjodide) 150 mcg
Magnesium (magnesiumglycinaat) 40 mg
Mangaan (gluconaat) 1 mg
Molybdeen (citraat) 150 mcg
Selenium (snatriumselenaat, selenomethionine) 200 mcg
Zinc (gluconaat) 30 mg
Taurine 150 mg
N-acetyl-cysteine 50 mg
Luteine 2 mg
Zeaxanthine 1 mg
Lycopeen 3 mg
Gamma-tocopherol 30 mg
Tocoferolen totalen 100 mg
Tocotriënolen 3 mg
Druivenpitextract (95 % OPC) 25 mg
OptiBerry® 30 mg
Groene thee-extract (30% EGCG + polyphenols) 100 mg
Bioperine® 5 mg
Resveratrol (Polygonum cuspidatum) 50 mg
Extract granaatappel 4:1 50 mg
Rutine 50 mg
Quercetine 50 mg
Hesperidine 50 mg
Luteoline 8 mg
Apigenine 25 mg
Overige ingrediënten: Arabische gom, rijstmeel.
Bioperine®: Sabinsa Corporation OptiBerry®: InterHealth N.I. Crominex® 3+, Natreon Inc, USA. Quatrefolic®, Gnosis, Italië. BioPQQ®, MGC, Japan.

Let op: bevat sojaderivaten.
volwassenen. Neem drie keer per dag, na elke hoofdmaaltijd, een capsule Daily 3®. Hiermee voorziet u uw lichaam elke dag van alle noodzakelijke voedingsstoffen waarvan is gebleken uit actuele studies, dat ze een bijzonder gunstig effect hebben op het onderhouden of verbeteren van uw gezondheid!
Let op: bevat sojaderivaten.
Meld u aan voor onze newsletter
en ontvang standaard 5% korting

Aanbevolen producten

Daily 3®Daily 3®

Geoptimaliseerde samenstelling op basis van de laatste wetenschappelijke onderzoeken. 43 vitamines en voedingsstoffen met antioxiderende werking

49.00 €(54.95 US$)
+
Lactobacillus gasseriLactobacillus gasseri

Een probiotische stam die bijzonder effectief werkt bij gewichtsbeheersing In maagzuurbestendige DR Caps™ voor een optimale werking

21.00 €(23.55 US$)
+
Nieuw
CBD 25 mgCBD 25 mg

Een natuurlijke en krachtige pijnstiller voor langdurige pijnverlichting

63.00 €(70.65 US$)
+
Melatonin Spray 1 mgMelatonin Spray 1 mg

Buitengewoon doeltreffende manier van toediening van melatonine als spray onder de tong, gemakkelijk te doseren.

18.00 €(20.19 US$)
+
Berberine 500 mgBerberine 500 mg

Een nieuw natuurlijk en krachtig wapen tegen diabetes type II

32.00 €(35.89 US$)
+
Nieuw
Senolytic ComplexSenolytic Complex

Senolytica: een revolutionaire formule die de voor veroudering verantwoordelijke senescente cellen verpulvert

84.00 €(94.21 US$)
+
Vitamin D3 5000 IUVitamin D3 5000 IU

Bioavailable form of vitamin D for optimal absorption

18.00 €(20.19 US$)
+
Super Omega 3 - 500 mgSuper Omega 3 - 500 mg

EPA en DHA: een natuurlijke, pure, krachtige en stabiele product dat op de markt te vinden is

25.00 €(28.04 US$)
+
Super Curcuma 500 mgSuper Curcuma 500 mg

Phytosomen uit curcuma - Grote biologische beschikbaarheid Een nieuw gepatenteerd curcuma-extract, met 29 maal grotere biologische beschikbaarheid!

45.00 €(50.47 US$)
+
Smart PillsSmart Pills

Formule voor uitzonderlijke stimulering van het brein (noötropisch)

33.00 €(37.01 US$)
+
-35%
AntiOxidant SynergyAntiOxidant Synergy

Een intensief beschermende en veelzijdige antioxidant.

27.95 €43.00 €(31.35 US$)
+
Daily 3®
-
+
49.00 €
(54.95 US$)
In winkelmand
x
secure

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen