INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Multivitamines
  >  
Life Extension Mix
Life Extension Mix
Life Extension Mix
> 94 verschillende voedingsstoffen !
reviews bekijken

Hoeveelheid : 360 capsules 98.00 €
(109.48 US$)
In winkelmand

+

Door veel specialisten wordt beweerd dat dit de meest geavanceerde antioxidant ter wereld is van dit moment. Life Extension Mix™ is sinds 1983 18 maal opnieuw samengesteld, om zo te kunnen voldoen aan de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Life Extension Mix™ onderscheidt zich van andere, concurrerende producten door de farmaceutische kwaliteit van alle gebruikte voedingsstoffen, en de optimale hoeveelheden van elke stof. Daarnaast kenmerkt het zich doordat het hoogontwikkelde stoffen bevat zoals D-gluceraat, luteoline, punicalagines of hydroxytyrosol.

- Life Extension Mix™ bevat 94 unieke extracten uit groente, fruit en planten. Het bevat eveneens krachtige aminozuren, vitamines, mineralen en bijzondere antioxidanten. De werking wordt nog versterkt doordat het botanische extracten bevat, die de cellen gezond houden tijdens de vele fysiologische processen van de traditionele antioxidanten.
- Het geconcentreerde extract van brocolischeuten in Life Extension Mi™, zorgt voor gestandaardiseerde hoeveelheden sulforfaan en D-gluceraat. Deze stoffen beschermen het cel-DNA en blokkeren de vorming van tumoren door antimutagene mechanismen en ontgifting.
- Het D-gluceraat versterkt de ontgifting door de glucoronidatie-mechanismen die helpen om het DNA gifvrij te maken.
- De polyfenolen van olijven voorkomen oxidatie van LDL; ze maken de vrije radicalen onschadelijke en stabiliseren de celmembranen. Life Extension Mix™ bevat een krachtig gestandaardiseerd olijfextract met 7 % hydroxytyrosol, een polyfenol waarover al veel bekend is.
- Luteoline is een flavonoïde die het DNA beschermt tegen zuurstofbeschadigingen. Het onderdrukt eveneens te hoge gehaltes van de gevaarlijke ontstekingsbevorderende cytokines, bijvoorbeeld interleukine-6 en interleukine 1B. Door verschillende mechanismen beschermt het de cellen tegen kanker.
- Het groene thee-extract in Life Extension Mix™ is het krachtigste extract dat op dit moment verkrijgbaar is met de hoogste EGCG-gehaltes (Epigallocatechine gallaat). Aan deze stof wijten wetenschappers de gunstige effecten van groene thee.
- Punicalagines zijn de nieuwste werkstoffen, de sublieme werkstoffen uit de granaatappel die in de laatste onderzoeken als de meest actieve biologische stof naar voren kwam, die ook nog eens het beste werd opgenomen.
- Sesamlignanen verhogen het vitamine E-gehalte en de hoeveelheid gamma-tocoferolen in de weefsels. Ze remmen de vorming van arachidonisch zuur, een voorloper van een naderende ontsteking.
- Het verschijnsel dat er nauwelijks enige degeneratie van de gele vlek van het netvlies waar te nemen is, wordt toegeschreven aan de inname van aanzienlijke hoeveelheden luteïne en zeaxanthine. Luteïne verlaagt tevens het risico op bepaalde soorten kanker.
- Lycopeen is een carotenoïde die bescherming biedt tegen prostaat- en pancreaskanker. Het voorkomt eveneens de oxidatie van LDL.
- Het extract van de verschillende vruchten, zoals de blauwe bosbes, de druivenpitten en de bioflavonoïden van het citrusfruit dragen bij aan een goede bloedcirculatie en aan de bescherming van het DNA.
- Er is een grote hoeveelheid vitamine D3 toegevoegd (2 000 IE) ter ondersteuning van een optimale botdichtheid, de bescherming van het DNA. De wetenschappers achten deze aanzienlijke hoeveelheid noodzakelijk, aangezien ze enigszins zorgelijk constateerden dat we dreigen een tekort aan deze vitamine te ontwikkelen.
- Life Extension Mix™ biedt vier in water oplosbare vormen van Vitamine C, evenals een in vet oplosbare vorm, het zogenaamde ascorbylpalmitaat. Deze stof beschermt de vetstoffen tegen peroxidatie. Uit gepubliceerde onderzoeken valt op te maken dat bij een dosering van meer dan 2000 mg per dag, Vitamine C beschermt tegen degeneratieve aandoeningen die gerelateerd zijn aan het ouder worden.
- Life Extension Mix™ bevat alleen de natuurlijke vorm van vitamine E, omdat deze vorm het DNA beter beschermt dan de andere vormen, en bovendien een betere bescherming tegen kanker biedt.
- Life Extension Mix™ biedt de enzymatisch actieve vitamines B2, B5 en B6, evenals actieve hoeveelheden van alle vitamines die tot de B-groep behoren.
- Pyridoxal-5-fosfaat biedt bescherming tegen glycatie-reacties.
- Life Extension Mix™ bevat een superieur en biologisch actieve vorm van trivalent chroom, een unieke, in water oplosbare voedingsstof. In onderzoek is aangetoond dat het in vergelijking met een placebo, het bloedsuikergehalte laat dalen met 33 %. Chroom, magnesium en biotine zijn onmisbare voedingselementen voor het behoud van een gezonde bloedsuikerwaarde.
- Magnesium beschermt aderen, hartkleppen en neuronen tegen overdadige calciuminfiltraties. Life Extension Mix™ biedt een hoog magnesiumgehalte, dat is samengesteld uit zes verschillende vormen magnesium. Zo kan op een adequate manier aan de verzadiging van het substraat worden voldaan.
- Zink wordt vaak slecht opgenomen. Life Extension Mix™ biedt de twee vormen van zink aan die over de beste biologische beschikbaarheid beschikken.
- Borium is onmisbaar voor het onderhouden van een goede botdichtheid, maar het stimuleert eveneens de ontwikkeling van gezonde cellen in de prostaat.
- N-acetyl-cysteïne biedt bescherming tegen de intracellulaire oxidatie, en ondersteunt de immunitaire functie. Het beschikt eveneens over anti-virale eigenschappen. Taurine beschermt een extracellulaire bescherming en beschermt de ogen tegen peroxidatie en glycatie.
- Door het acetylcholinegehalte in de hersenen op peil te houden, wordt de geestelijke achteruitgang bestreden die gerelateerd wordt aan het ouder worden. Life Extension Mix™ biedt een bescheiden hoeveelheid choline-voorlopers.
- Secundaire antioxidanten kunnen reeds bestaande aandoeningen stoppen. Life Extension Mix™ bevat de twee secundaire antioxidanten waarover het meest bekend is.
Daily serving: 14 capsules
Number of servings per bottle: 35
Quantity per serving
Vegetable and fruit complex
Citrus bioflavonoids (50% hesperidin (100 mg) 200 mg
Broccoli sprout concentrate (a proprietary blend of broccoli sprout concentrates and calcium D-glucarate2 providing: sulforaphane, glucosinolates, D-3T, and PEITC) 525 mg
Calcium D-glucarate 200 mg
Decaffeinated Green tea (318.5 mg polyphenols including 146.25 mg epigallocatechin gallate 325 mg
Ginger root extract (5% gingerols) 200 mg
Proprietary complex of berries and stone fruits(blackberry, blueberry, cranberry, elderberry, cherry, persimmon, plum) 150 mg
Wild Blueberry (21 mg total phenolics, 7.5 mg anthocyanidins, 0.1 mg ptserostilbene) 150 mg
Acerola 4:1 extract 100 mg
Extract of Maqui 100 mg
Milk thistle extract (85% silymarin) 100 mg
Extract of Prunus cerasus 85 mg
Pomegranate extract (30% punicalagins) 85 mg
Bilberry extract (36% anthocyanidins) 30 mg
Grape seed extract (95% proanthocyanidins) 25 mg
Grape skin and seed extract (95% proanthocyanidins, 75% polyphenols, 200 ppm resveratrol) 25 mg
Bromelaïn 15 mg
Lutein complex (marigold extract, 15 mg lutein, 465 mcg zeaxanthin) 33,3 mg
Olive juice extract (10% polyphenols, 7% hydroxytyrosol) 12,5 mg
Sesame seed lignan extract 10 mg
Luteolin (high purity) 8 mg
Lycopene (tomato extract) 3 mg
Trans-pterostilbene 0,5 mg
Natural beta-carotene (D. salina) 4 500 UI
Cyanidin-3-glucoside (C3G) 1.25 mg
Water-soluble vitamins and enzyme activators
Vitamin C (ascorbic acid, ascorbyl palmitate, calcium, magnesium and niacinamide ascorbates) 2 000 mg
Vitamin B1 (thiamine HCL) 125 mg
Vitamin B2 (riboflavin including 2 mg coenzyme riboflavin 5-phosphate) 50 mg
Vitamin B3 (100 mg niacinamide, 73 mg niacin, 17 mg niacinamide ascorbate) 190 mg
Vitamin B5 (calcium pantothenate + 5 mg pantethine) 600 mg
Vitamin B6 (100 mg pyridoxal 5’ phosphate coenzyme and 5 mg pyridoxine HCL) 105 mg
Folic acid 400 mcg
Biotin 3 000 mg
Vitamin B12 (250 mcg cyanocobalamine, 250 mcg hydroxycobalamine, 100 mcg 16% ion exchange resin) 600 mg
PABA (para-aminobenzoic acid) 200 mg
Trimethylglycine (TMG) 100 mg

Mineral complex

Elemental magnesium (335.96 mg oxide, 35.28 mg citrate, 11.74 mg glycinate, 7.83 mg taurinate, 5.85 mg arginate, 3.40 mg ascorbate) 400 mg
Calcium (ascorbate, pantothenate, D-glucarate) 218 mg
Iodine (potassium iodide) 150 mcg
Zinc (20 mg methionate, 15 mg zinc succinate) 35 mg
Selenium (100 mcg Se-methylselenocysteine, 50 mcg 2-amino-4-methylselanylbutanoic acid, 50 mcg sodim selenate) 200 mcg
Copper (bisglycinate chelate) 1 mg
Manganese (gluconate) 1 mg
Chromium 500 mcg
Boron (boron citrate/aspartate/glycinate complex) 3 mg
Potassium (71.3 mg of potassium chloride) 37.4 mg
Molybdene (sodium molybdate) 125 mcg

Fat-soluble vitamins

Vitamin A (acetate) 500 UI
Fat-soluble vitamin C (ascorbyl palmitate) 250 mg
Vitamin D3 (cholecalciferol) 2 000 UI
Vitamin E (D-alpha-tocopherol succinate) 400 UI

Antioxidant amino acid complex

N-acetyl-cysteine (NAC) 600 mg
Taurine 200 mg

Cholinergic complex

Inositol 250 mg
Phosphatidylcholine (soy extract) 150 mg
Choline (bitartrate) 120 mg
Other ingredients: rice flour, gelatin, maltodextrin, silicon dioxide, microcrystalline cellulose, dicalcium phosphate, stearic acid, magnesium stearate, sodium croscarmellose.


Neem veertien capsules per dag : vijf bij het ontbijt, vier bij de lunch en vijf bij het diner.
Life Extension Mix™ bevat niacine. Bouw in een periode van drie tot vier weken de dosis langzaam op.
Bevat: sojagraan, maïs, sesam, vis, gist.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 
Bekijk ervaringen van onze klante
Life Extension Mix
Hoeveelheid : 360 capsules 98.00 €
(109.48 US$)
In winkelmandadd_shopping_cart

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up