INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Nutricosmetica
  >  
Melan-Off 150 mg
Melan-Off 150 mg
Melan-Off 150 mg
Melange van natuurlijke extracten voor de huidtint
 • Toegepast voor het bleken van de huid (door het mechanisme van melanine-aanmaak te remmen).
 • Bevat verbena en berendruif.
 • Werkt als antioxidant, is ontstekingsremmend en werkt beschermend tegen licht.
 • reviews bekijken

  Beschikbaarheid : Beperkte hoeveelheid

  Hoeveelheid : 60 Plant. Caps. 19.00 €
  (21.64 US$)
  In winkelmand

  +Analysecertificaat

  De pigmentatie van de huid wordt door verschillende factoren beïnvloed. De belangrijkste factor heeft alles te maken met melanine, het donkere pigment in onze opperhuid. De biologische aanmaak van melanine, ook wel melanogenese genoemd, wordt beïnvloed door de genen, de voeding, bepaalde hormonale medicatie plus nog een aantal andere factoren, zoals het enzym tyrosinase. Dit enzym draagt bij aan de vorming van eumelanine (bruinzwart pigment) en feomelanine (geelrood pigment).

  Het beheersen van de aanmaak van melanine zorgt er niet alleen voor dat de huid helder wordt, maar helpt ook in de strijd tegen ouderdomsvlekken, tegen het zogenaamde zwangerschapsmasker (melasma), tegen overpigmentering als ontstekingsreactie en tegen beschadigingen en vlekken (spots) die ontstaan door zonnestraling.
  Tot op heden waren er wel stoffen die dit proces gedeeltelijk aanpakten. Denk hierbij met name aan ellagzuur, glabridine en fucoxanthine, phloridzine. Geen van deze stoffen was echter zo effectief als Melan-off.

  Melan-off bestaat uit een gepatenteerde mix van twee uiterst gestandaardiseerde plantenextracten:
  - Aloysia triphylla (citroenverbena) met de actieve werkstof verbascoside (15 %). Dit dihydroxykaneelzuur is een antioxidant, een ontstekingsremmer en een beschermer tegen de effecten van zonlicht. Verder blijkt uit onderzoek dat het een sterk oplichtend effect heeft op de huid.
  - Arctostaphylos uva-ursi (berendruif), dat ongeveer 10% aan arbutine bevat. Deze glucopyranoside voorkomt volgens onderzoeken de aanmaak van melatonine doordat het tyrosinase remt.

  De combinatie van beide stoffen werkt als volgt:
   • het remt nog voor de aanmaak van melanine de werking van tyrosinase;
   • het remt de aanmaak van melanine tijdens de synthese van melanine door een directe afremming van de activiteit van tyrosinase;
   • het remt de melatoninereactie van de huid doordat de twee stoffen werken als ontstekingsremmer en antioxidant.
  De combinatie van beide extracten blijkt bijzonder effectief te zijn voor het verhelderen van de huidtint en het behandelen van de melatoninevorming in de huid. Het werkt al bij relatief lage doseringen van 300 tot 500 mg per dag, zonder dat het bijwerkingen heeft.

  In Spanje aan de universiteit Miguel Fernandez, in Elche, voerde men studies uit. Met name het B16-F10-onderzoek is hierbij van belang. Het onderzoek toonde aan dat de combinatie van werkstoffen driemaal zo actief was, hetgeen ook te lezen is in de uitgebreide literatuur die verschenen is over dit onderwerp.

  Dit onderzoek toonde aan de Melan-off in vitro in staat was de aanmaak van melanine in verschillende concentraties van B16-F10-melanocyten die op kweek waren gezet bij 37 ºC gedurende 72 uur (50 tot 200 µg/ml) te remmen.

  De combinatie van beide gestandaardiseerde extracten zorgt voor een optimale verheldering van de huidteint. Het is dan ook het supplement bij uitstek voor wie de huidteint lichter wil maken en de aanmaak van melanine wil aanpakken. Het is veilig, zelfs bij langdurig gebruik: deze werkstoffen worden al op grote schaal gebruikt in de fytotherapie vanwege hun gunstige effect bij problemen aan het urinestelsel.

  Voor een maximum effect is het aan te raden elke dag twee capsules in te nemen van deze nutricosmetica
  Dagelijkse dosering: 2 capsules
  Aantal doses per potje: 30
  Hoeveelheid per dosis
  Melagenol® [Mix met extracten van citroenverbena (Aloysia tryphilla) gestandaardiseerd met 15% verbascoside en berendruif (Arctostaphylos uva-ursi) gestandaardiseerd met 10% arbutine] 300 mg
  Overige ingrediënten: microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide.
  Melagenol®, Monteloeder, Spanje.


  Volwassenen. Neem 2 capsules per dag.
  Elke capsule bevat 150 mg Melagenol®.

  Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
   
  Bekijk ervaringen van onze klante

  Gratis

  Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

  MELD U AAN VOOR
  Club SuperSmart
  En profiteer
  van exclusieve voordelen:
  Doorgaan met winkelen
  keyboard_arrow_up