Trustpilot
SuperSmartSuper-nutrition Nutranews
X
× Shoppen op basis van gezondheidszorgen Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw Aanbieding Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlander
Home Shoppen op basis van gezondheidszorgen

Probiotica en Prebiotica

Op zoek nar een natuurlijke probiotica ter ondersteuning van uw maag-darmstelsel? Heeft u onlangs ook gelezen dat probiotica ook stemmingsproblemen kunnen verminderen, de huid gezonder kunnen maken en ontstekingen kunnen bestrijden en wilt u hier meer over weten? Dan bent u hier aan het juiste adres. Supersmart biedt u hier de beste probiotica die er beschikbaar zijn op de markt.

Ze zijn zodanig ontwikkeld dat een maximaal effect behalen op basis van het bewijs dat in wetenschappelijke studies is verkregen. Daarbij is niets aan het toeval overgelaten, zodat u kunt profiteren van hoogwaardige eindproducten:

De lijst wordt aangevoerd door de ultieme probioticaformule Probio Forte, een perfecte en uitgebalanceerde mix van vijf soorten probiotica.Lactobacillus gasseri is een stam die interessant is voor iedereen die gewicht wil verliezen; Lactoxirais de eerste psychobiotische formule die de strijd aangaat met depressies. Het zijn eveneens twee probioticasupplementen die door onze klanten zeer worden gewaardeerd.

Bacillus subtilis 30 mgBacillus subtilis 30 mg
Een probiotische bacteriestam met een aangetoonde stimulerende werking voor het immuunsysteem
60 DRCaps™
16.00 €(17.88 US$)
+
Bifidobacterium longum 25 mgBifidobacterium longum 25 mg
Nu in Delayed Release Capsules van toediening die de ingrediënten beschermt tegen het maagzuur. Een van de belangrijkste microbacteriën voor een gezonde darmflora.
60 DR Caps™
24.00 €(26.82 US$)
+
CandalbCandalb
Versterkt het afweermechanisme van het lichaam. Verbeterde en krachtigere samenstelling. Nu in Delayed Release capsules DR Caps™
60 DR Caps™
39.00 €(43.57 US$)
+
Derma ReliefDerma Relief
De probioticaformule die korte metten maakt met huidproblemen
30 sticks
49.00 €(54.75 US$)
+
H. Pylori Fight  100 mgH. Pylori Fight 100 mg
De natuurlijke behandeling van Helicobacter pylori
60 Plant. Caps.
28.00 €(31.28 US$)
+
Lactobacillus gasseriLactobacillus gasseri
Een probiotische stam die bijzonder effectief werkt bij gewichtsbeheersing In maagzuurbestendige DR Caps™ voor een optimale werking
60 DR Caps™
21.00 €(23.46 US$)
+
Lactobacillus reuteriLactobacillus reuteri
De allernieuwste generatie probiotica in dienst van een gezond hart- en vaatstelsel
60 DRCaps™
21.00 €(23.46 US$)
+
Lactobacillus rhamnosus GGLactobacillus rhamnosus GG
Draagt op natuurlijke wijze bij aan een gezonde flora in de darmen en de vagina.
60 DR Caps™
23.00 €(25.70 US$)
+
Nieuw
LactoxiraLactoxira
De eerste psychobiotische formule die de strijd aangaat met depressies
60 DR Caps™
56.00 €(62.57 US$)
+
Oral HealthOral Health
Een ideale combinatie van probiotica voor een optimale mondhygiëne
30 Sticks
16.00 €(17.88 US$)
+
Probio Forte™Probio Forte™
Krachtige probiotische mix; 8 miljard micro-organismen per capsule In maagzuurbestendige DR Caps™ voor een optimale werking
60 DR Caps™
29.00 €(32.40 US$)
+
Saccharomyces boulardii 250 mgSaccharomyces boulardii 250 mg
Gestandaardiseerd 2 x 10 10 CFU/g Probiotisch middel dat al tientallen jaren wordt gebruikt bij bestrijding van diarree.
100 DR Caps™
36.00 €(40.22 US$)
+
Vaginal HealthVaginal Health
Combinatie van probiotica en prebiotica
60 DRCaps™
21.00 €(23.46 US$)
+
Pack Pre- en ProbioticaPack Pre- en Probiotica
Lactobacillus Gasseri / Fructo-Oligosaccharides / Probio Forte
57.00 €(63.69 US$)
+
De gunstige effecten van probiotica volgens de wetenschap

Supplementen met probiotica worden vaak in verband gebracht met hun weldadige effecten bij diverse darmproblemen, zoals diarree, constipatie en een opgeblazen gevoel. Maar probiotica hebben nog veel meer gunstige eigenschappen die bovendien verder reiken dan de darmflora alleen. Laten we eens nader bekijken welke probiotica u op basis van recente onderzoeksresultaten het beste kunt kopen.

Verbetering van het afweersysteem: . Vandaag de dag is het alom bekend en is het op grote schaal aangetoond dat probiotica de immuunrespons sterk verbeteren, waardoor we ziekteverwekkers beter kunnen bestrijden.

Voordelen voor hart- en bloedvaten: De probioticastam Lactobacillus reuteri is zeer doeltreffend gebleken als het gaat om de bestrijding van een te hoog cholesterol- en lipidengehalte, twee bekende risicofactoren voor hart- en vaatziekten.

Afslankend effect: De laatste onderzoeksresultaten op dit gebied zijn zeer positief. Welke probiotica om af te vallen? Wie tegelijkertijd buikvet wil elimineren en de opname van lipiden in de darmen wil beperken, kan het beste kiezen voor de stam Lactobacillus gasseri, aangezien men hiervan vermoedt dat die stam een grote rol speelt bij de bestrijding van overgewicht en obesitas.

Een evenwichtige intieme zone: Bestaat er wellicht ook een probioticum voor de vaginale flora?Deze hypothese is reeds bevestigd in verschillende onderzoeken. Sommige stammen kunnen vaginale infecties bestrijden.

Mondhygiëne en gebitsverzorging: Onderzoekers hebben eveneens probiotica ontdekt die een gunstig effect hebben bij de bestrijding van infecties in de mondholte.

Effecten voor de huid: De resultaten tonen het aan: capsules met probiotica kunnen gunstige effecten hebben op tal van huidproblemen (puistjes, rode plekken, irritatie...).

Behandeling en preventie van verschillende aandoeningen: Onderzoek toont aan dat een kuur van probiotica een algeheel preventief en genezend effect heeft voor tal van aandoeningen.

Vraagt u zich nog steeds af welke probiotica u moet kiezen? Wat zijn de beste probiotica? Inmiddels weet iedereen dat probiotica kwetsbare micro-organismen zijn. Een goede verpakking van probiotica is dan ook cruciaal. Om die reden zijn de probioticacapsules van SuperSmart maagzuurbestendig. Dat wil zeggen dat ze bestand zijn tegen de zure omgeving van de maag.

x
secure

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen