Trustpilot
SuperSmartSuper-nutrition Nutranews
X
× Shoppen op basis van gezondheidszorgen Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw Aanbieding Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlander
Home Blog

Blog

Mijn gezondheid

Honing, royal jelly, propolis: wat zijn de gunstige effecten?

2018-09-12
De producten van de bij zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Toch is het niets nieuws, want deze rijke, natuurlijke producten worden al eeuwenlang gebruikt. Specialisten hebben het zelfs over de zogenaamde 'apitherapie', een alternatieve geneeswijze waarbij men gebruik maakt van de eigenschappen van deze bijzondere natuurlijke producten. We zetten de gunstige effecten van honing, royal jelly en propolis voor u op een rijtje.
Lees verder
Opmerkingen (0)
Mijn adviezen

Hoe blijft u de hele zomer in topvorm?

2018-07-26
De vakantie is begonnen. Heerlijk ontbijten op het terras, lekker luieren op het strand, een stukje wandelen in de zon, gezellige lange zomeravonden doorbrengen met vrienden....de zomer is fantastisch! Maar sommige van deze geneugten trekken een zware wissel op ons lichaam. Denk maar eens aan uw haar, uw huid en uw spieren, want deze weefsels hebben vaak te lijden onder onze zomerse uitspattingen. Met deze tips blijft u de hele zomer fit en in vorm.
Lees verder
Opmerkingen (0)
Mijn adviezen

Op vakantie: 4 tips voor een relaxte reis

2018-07-19
Het is elk jaar hetzelfde. We kijken reikhalzend uit naar de vakantie, maar als het zover is, zijn er toch een paar zaken die de pret bederven. Denk maar aan de stress voordat we vertrekken, de effecten van een jetlag, een aanval van reizigersdiarree... Toch zijn deze veel voorkomende ergernissen eenvoudig te voorkomen. Met deze tips heeft u zeker een relaxte reis!
Lees verder
Opmerkingen (0)
x
secure

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen