INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Blog
  >  
Mijn adviezen
Hoe blijft u de hele zomer in topvorm?
2018-07-26
De vakantie is begonnen. Heerlijk ontbijten op het terras, lekker luieren op het strand, een stukje wandelen in de zon, gezellige lange zomeravonden doorbrengen met vrienden....de zomer is fantastisch! Maar sommige van deze geneugten trekken een zware wissel op ons lichaam. Denk maar eens aan uw haar, uw huid en uw spieren, want deze weefsels hebben vaak te lijden onder onze zomerse uitspattingen. Met deze tips blijft u de hele zomer fit en in vorm.
Mijn adviezenLees artikel
Op vakantie: 4 tips voor een relaxte reis
2018-07-19
Het is elk jaar hetzelfde. We kijken reikhalzend uit naar de vakantie, maar als het zover is, zijn er toch een paar zaken die de pret bederven. Denk maar aan de stress voordat we vertrekken, de effecten van een jetlag, een aanval van reizigersdiarree... Toch zijn deze veel voorkomende ergernissen eenvoudig te voorkomen. Met deze tips heeft u zeker een relaxte reis!
Mijn adviezenLees artikel
8 onmisbare voedingssupplement voor een goede voorbereiding op de zomer
2018-06-01
Van alle vier de seizoenen wordt er ongetwijfeld het meest uitgekeken naar de zomer! In de maanden juni, juli en augustus genieten we volop van allerlei zomerse activiteiten: vakanties aan zee, paradijselijke reizen, zonnebaden op het strand, zomerse feestavonden... Hoe u de zomer ook viert, uw lichaam dient goed voorbereid te zijn op het warme seizoen. Met deze acht voedingssupplementen bent u er klaar voor!
Mijn adviezenLees artikel
Genieten van de zon: bereid uw huid voor en bescherm haar
2018-05-29
De zomer komt eraan, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de zon!De zon geeft ons een goed gevoel, maar voor de huid kan de zon schadelijk zijn. Om met een gerust hart te kunnen genieten van de mooie zonnige dagen, moeten we de huid goed voorbereiden en dienen we haar bescherming te bieden tegen de blootstelling aan ultraviolette stralen. Uiteraard denken we hierbij direct aan het systematische gebruik van zonnebrandcrème- of olie, maar er zijn nog andere oplossingen. In dit artikel vertellen we u er alles over. 3 uitstekende tips voor een natuurlijke voorbereiding van de huid op de zon.
Mijn adviezenLees artikel
Goede voornemens voor een gezond 2018
2018-01-05
In deze eerste dagen van januari wil het team van Supersmart u een mooi en gelukkig 2018 toewensen! Veel mensen starten het nieuwe jaar met goede voornemens. Welke goede voornemens kiest u? En hoe houdt u ze vol? We hebben een paar voornemens voor u gekozen die goed zijn voor uw gezondheid en we geven u praktische tips, zodat u ze het hele jaar vol kunt houden.
Mijn adviezenLees artikel

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Altijd 5% korting op al uw aankopen
  • Gratis: wekelijkse wetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up