INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Waar Supersmart voor staat Het ontstaan van Supersmart

De oorspronkelijk pionier op het gebied van voedingssupplementen Supersmart.com is nu een speler van formaat.
Het merk Supersmart.com verkocht als een van de eerste bedrijven voedingssupplementen in Europa.
Vanaf 1992 bood het bedrijf via postorderverkoop producten aan die men uit een papieren catalogus kon bestellen. Ook verkocht men in apotheken de fameuze 'Smart Drinks'.
In 1996 verscheen de website Supersmart.com op het wereldpodium.
In het begin importeerde het bedrijf producten uit de Verenigde Staten. Om haar klanten te laten profiteren van een optimale prijs/kwaliteitsverhouding, begon Supersmart al snel met het uitwerken van eigen samenstellingen en verpakkingen.

Supersmart vandaag

In de afgelopen 25 jaar zijn onze uitgangspunten hetzelfde gebleven: kwaliteit, gebruiksveiligheid, doeltreffendheid en een wetenschappelijke bevestiging vormen de basis voor onze producten. Een eenvoudige gedragslijn die reeds het vertrouwen van een groot aantal klanten heeft weten te winnen. En voor dat vertrouwen zijn we oprecht dankbaar!

Supersmart.com stelt vandaag de dag haar eigen producten samen. De uitvoering van deze productsamenstelling vindt plaats onder supervisie van een farmaceutisch arts, een gerenommeerde voedingsdeskundige. Een ingenieur op het gebied van levensmiddelentechnologie selecteert de grondstoffen en controleert het fabricageproces.

De verpakkingen en omhullingen worden uitgevoerd in laboratoria die voldoen aan de geldende normen, waarop overigens regelmatig wordt gecontroleerd. De werkwijze van de laboratoria is betrouwbaar en transparant.

De verzending van onze bestellingen is in handen van logistieke professionals. Zij beschikken over de allernieuwste methodes en innovatieve technieken voor deze specifieke logistieke taak.

We werken nauw samen met wetenschapsjournalisten en vertalers die gespecialiseerd zijn op het gebied van gezondheidsvraagstukken.

Ten slotte zit ons enthousiaste 'Smartteam' elke dag voor u klaar. Neem gerust contact met ons op (zie 'contact') voor technische problemen, een vertraagde levering, een vraag over een product.....of een andere vraag!

We staan klaar om u te helpen:
Alex
Gaelle
Guillaume
Jamschid
Laetitia
Laurence
Marc
Mélanie
Pierre
Séverine
Valérie

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Altijd 5% korting op al uw aankopen
  • Gratis: wekelijkse wetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up