0
nl
US
SuperSmartSuper-nutrition Blog
X
× SuperSmart Shoppen op basis van gezondheidszorgen Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw Aanbieding Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlands
Home Shoppen op basis van gezondheidszorgen Prostaat en urinewegen

Prostaatklachten: hoe kunt u ze voorkomen?

Wist u dat een op de twee mannen boven de 50 last heeft van zijn prostaat? Misschien heeft u als vrouw vaak last van een dwingende aandrang om te plassen? Supersmart biedt u een lijst met de beste voedingssupplementen voor de ondersteuning van de urinewegen en de bestrijding van prostaatklachten.

Een deel van onze productenreeks is gericht op de veroudering van de prostaat en de talrijke gevolgen hiervan: frequente aandrang om te plassen, erectieproblemen, pijn bij het plassen... We hebben het hier over een goedaardige hypertrofie van de prostaat. Om deze vervelende klachten tegen te gaan, hebben we een aantal plantenextracten geselecteerd die bestudeerd zijn door de wetenschappelijke gemeenschap (zoals brandnetelwortel, cranberry's, zaagpalm...) en we hebben er op toegezien dat de biologische beschikbaarheid van de producten optimaal is. ProstaNatural Formula een echte topper, maar ook Prostaphil en Saw Palmetto zijn enorm populair bij onze klanten.

De andere natuurlijke remedies richten zich meer op de gezondheid van de urinewegen en de nieren en zijn vooral gericht op het verminderen van de aandrang en het bieden van verlichting bij incontinentieproblemen of steeds terugkerende urineweginfecties. Een goed voorbeeld hiervan is Complete Uricare, een buitengewoon krachtige natuurlijke formule die al snel veel waardering oogstte bij onze klanten.

ProstaNatural FormulaProstaNatural Formula
Helpt de prostaat gezond te houden
120 Plant. caps.
39.00 €(43.41 US$)
+
Beta-Sitosterol 60 mgBeta-Sitosterol 60 mg
Een doeltreffend alternatief bij goedaardige hypertrofie van de prostaat
90 Plant Caps
23.00 €(25.60 US$)
+
Saw Palmetto 320 mgSaw Palmetto 320 mg
320 mg gestandaardiseerd extract van de kleine zaagpalm
30 softgels
21.00 €(23.37 US$)
+
Nettle Root Extract 500 mgNettle Root Extract 500 mg
Gestandaardiseerd extract van de Urtica dioicawortel in de verhouding 16:1 Aanbevolen door de Duitse Commissie E voor het verlichten van urinewegklachten die gerelateerd zijn aan goedaardige hypertrofie van de prostaat.
90 tabletten
24.00 €(26.71 US$)
+
Prostaphil™ 300 mgProstaphil™ 300 mg
Een pollenextract dat de omvang van de prostaat verkleint.
90 Plant. caps.
57.00 €(63.44 US$)
+
Prosta-Friendly 250 mgProsta-Friendly 250 mg
Gepatenteerde samenstelling met cranberry in optimale vorm voor het verlichten prostaatklachten en klachten aan urinewegen.
60 Plant. caps.
22.00 €(24.49 US$)
+
Complete UricareComplete Uricare
Ultieme voedingsstoffen voor gezonde urinewegen
120 Plant. caps.
44.00 €(48.97 US$)
+
Lyc-O-Mato® 15 mgLyc-O-Mato® 15 mg
Krachtige en voordelige samenstelling van deze onmisbare voedingsstof.
90 Plant. caps
48.00 €(53.42 US$)
+
U-Tract ForteU-Tract Forte
Verbetert de urinewegfunctie
60 tabletten
26.00 €(28.94 US$)
+
Pumpkin Seed Oil 500 mgPumpkin Seed Oil 500 mg
Plantaardige olie tegen prostaatproblemen en menopauzeklachten
60 softgels
14.00 €(15.58 US$)
+
Vaginal HealthVaginal Health
Combinatie van probiotica en prebiotica
60 DRCaps™
21.00 €(23.37 US$)
+
Cran-Max® 500 mgCran-Max® 500 mg
Cranberry-extract, klinisch bevestigde werking bij voorkomen en behandelen van urineweginfecties
60 Plant. caps.
27.00 €(30.05 US$)
+

Voedingssupplementen ter voorkoming van prostaatproblemen


Prostaatkanker is een van de meest voorkomende kankers. Het is bij mannen doodsoorzaak nummer drie. Natuurlijke producten kunnen een optimaal niveau van preventie bieden. Er zijn verschillende studies waarin de beschermende werking van lycopeen (tomaat, watermeloen, grapefruit), van selenium (noten, vis, vlees) en van andere antioxidanten is aangetoond. Omdat het effect mede afhankelijk is van de dosering, kan de inname van voedingssupplementen erg zinvol zijn.

Sinds een paar jaar bestaan er eveneens vermoedens dat natuurlijke producten een belangrijke rol kunnen spelen bij de behandeling van prostaatkanker. De invloed van deze stoffen op de autofagie, een natuurlijk recyclingproces van de cellen dat een rol speelt bij de behandeling van kanker, is nog steeds onduidelijk, maar lijkt wel degelijk reëel. Om die reden zou het regelmatig eten van kruisbloemige groenten (kool, rapen, koolraap, radijs, rucola...) gerelateerd zijn aan een verlaagde kans op prostaatkanker en op andere, minder ernstige aandoeningen. Hiervoor zouden de natuurlijke bestanddelen isothiocyanaten verantwoordelijk zijn. Via hetzelfde mechanisme zouden ook polyfenolrijke voedingsmiddelen en bepaalde vitaminen een tumorbestrijdende effect hebben.
© 1997-2019 Supersmart.com® - Alle rechten van reproductie voorbehouden.
© 1997-2019 Supersmart.com®
Alle rechten van reproductie voorbehouden.
x
secure