INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Home
  >  
Categorieën
  >  
Multivitamines
  >  
Daily 2® Timed Release
Daily 2® Timed Release
Daily 2® Timed Release
Multivitamine met vertraagde afgifte
  • de basis van supplementinname;
  • dekt de basisbehoefte aan noodzakelijke elementen, zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en sporenelementen;
  • 32 bestanddelen die speciaal zijn geselecteerd vanwege hun biologische beschikbaarheid en maximale absorptie.
reviews bekijken

Hoeveelheid : 60 tabletten met vertraagde afgifte Aanbevelingen voor gebruik 38.00 €
(44.45 US$)
In winkelmand

+

Deze nieuwe formule zou men kunnen zien als de kern van de hedendaagse supplementinname als het gaat om preventie, bescherming en potentiële behandelmogelijkheden.

Voor wie is het bedoeld?

Dit supplement is de perfecte aanvulling van de behoeften uit de eerste trap van de voedingspiramide van SuperSmart. Bovendien is het een interessant alternatief voor iedereen die normaliter Daily 3® of Daily 6® gebruikt, twee andere kwalitatief hoogwaardige vitaminesupplementen. De uitstekende samenstelling van het product zorgt ervoor dat in de minimale dagelijkse behoefte van micronutriënten wordt voorzien: alle vitamines en mineralen zijn speciaal geselecteerd op basis van hun klinisch bewezen werking, hun biologische beschikbaarheid en hun maximale absorptie.

De formule bevat 32 bestanddelen die uiteraard geheel vrij zijn van kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen of bekende allergenen (melkproducten, vis, ei, gluten, gist, soja...).

Hoe zijn de verschillende vitaminevormen geselecteerd?

Het complex van vitamine E bevat een geheel van tocoferolen en isomeren hiervan. Deze stoffen versterken het immuunsysteem, en helpen verschillende aandoeningen voorkomen, zoals hart- en vaatziekten, de ziekte van Alzheimer, maculadegeneratie, diabetes, etc.
Het product bevat eveneens vitamine A met haar voorlopers in de vorm van carotenen: de carotenoïden alfa en bèta, maar ook luteïne, zeaxanthine en bèta-kryptoxanthine. In het overgrote deel van multivitaminesupplementen vindt men alleen synthetische bètacaroteen.
De vitamines K1 en K2 (menaquinone 7) zorgen ervoor dat de bloedstolling wordt ondersteund en het metabolisme in de botten wordt gereguleerd.
Er is speciale aandacht besteed aan foliumzuur: in tegenstelling tot de vorm die men normaliter aantreft, is hierbij sprake van een geactiveerde vorm (L-5-methyltetrahydrofolaat). Deze vorm wordt beter opgenomen en is direct te gebruiken door mensen met een polyformisme MTHFR (methyleentetrahydrofolaatreductase).
Bij vitamine B12 is gekozen voor de vorm methylcobalamine, aangezien deze vorm bijzonder veilig is. Van vitamine B12 is bekend dat deze vaak moeilijk geabsorbeerd wordt in ons lichaam.
Het product bevat eveneens vitamine D3, een echt wondermiddel. De 600 IE in dit product dekken met de dagelijkse inname de hoeveelheid die nodig is voor gezonde botten en de bescherming tegen verschillende kankervormen. Deze eigenschappen zijn de afgelopen jaren veelvuldig bestudeerd.

Wat maakt dit product nog meer bijzonder?

Het gehalte aan mineralen en sporenelementen met een hoge biologische beschikbaarheid en een gecontroleerde kwaliteit.
Het geheel van chelaten van aminozuren is geproduceerd volgens het gepatenteerde procedé van Albion (de absolute referentie op dit gebied). De aminozuren hebben een laag moleculair gewicht, waardoor ze goed verdragen worden en een uitzonderlijk hoge biologische beschikbaarheid hebben.
Zo bevat het product een calcium citraat-malaatcomplex, een combinatie die uitvoerig is onderzocht vanwege de doeltreffende werking en de hoge mate van absorptie.
Chroom en vanadium zijn eveneens in dit product opgenomen, aangezien deze stoffen een veelvuldig aangetoond effect hebben op verschillende stofwisselingsaandoeningen en ontstekingsziekten, zoals diabetes type 2 en obesitas.
We noemen hier ook het feit dat de multivitamine enkele zeldzame elementen bevat, zoals NADH, R-alfa liponzuur en PQQ, die alle drie deel uitmaken van het uitgebreide antiverouderingsassortiment van SuperSmart. Daarvan is Longevity Nutrients waarschijnlijk een van de meest gewaardeerde supplementen.
Ten slotte noemen we hier nog een laatste belangrijk voordeel van deze natuurlijke samenstelling van Daily 2®, namelijk het feit dat het 'Timed Release' tabletten zijn die hun waardevolle stoffen in de loop der tijd vertraagd afgeven. Daily 2® is een 'must' voor iedereen die een goede supplementinname belangrijke vindt, of men het nu alleen, of in combinatie met andere voedingssupplementen inneemt.
Dagelijkse dosering: 2 tabletten
Aantal doses per potje: 30

Hoeveelheid
per dosis

Vitamine A (2.500 IE caroteen, 500 IE palmitaat) 5.000 IE
Vitamine B1 (benfotiamine) 75 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 10 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 50 mg
Vitamine B5 (calciumpantothenaat) 100 mg
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride) 15 mg
Vitamine B8 Biotine 300 mcg
Vitamine B12 (methylcobalamine) 300 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat) 500 mg
Vitamine D3 (cholecalciferol) 600 IE
Vitamine E (D-alfa-tocoferyl succinaat, met een mix van tocoferolen) 100 IE
Vitamine K (60 mcg phytonadione, 70 mcg menaquinone-7) 130 mcg
Magnesium (magnesiumglycinaat, magnesiumoxide uit de zee) 200 mg
Calcium (calciumcitraat, calciummalaat) 100 mg
Kalium (kaliumcitraat) 25 mg
Zink (glycinaat) 10 mg
Borium (calciumborogluconaat) 2 mg
Koper (koperglycinaat) 2 mg
Mangaan (mangaanglucinaat) 2 mg
Quatrefolic® zuur (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur (van 370 mcg van 54-59% glucosaminezouten en (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur) 400 mcg
Chroom (Crominex® 3+) 200 mcg
Jodium (kaliumjodide) 150 mcg
Selenium (natriumselenaat, selenomethionine) 100 mcg
Molybdeen (molybdeencitraat) 100 mcg
Vanadium (vanadiumcitraat) 50 mcg
Bitartraat van DMAE 100 mcg
Bioflavonoïdes uit citrusvruchten 75 mg
Natrium R-Lipoaat 50 mg
Hesperidine methyl chalcon 25 mg
BioPQQ® (pyrroloquinoline quinone) 5 mg
Nicotinamide adenine dinucleotide (NADH) 2 mg
Overige ingrediënten: caliumcarbonaat, HPMC, cyclodextrine, stearinezuur, microkristallijne cellulose, magnesiumstearaat, shellac.
Crominex® 3+, Natreon Inc, USA. Quatrefolic®, Gnosis, Italië. BioPQQ®, Mitsubishi, USA.


volwassenen. Neem 2 tabletten per dag.
Bevat sojaderivaten.

Waarschuwing: De aangegeven dagelijkse dosis niet overschrijden. Dit product is een voedingssupplement. Het is geen vervanging voor een gevarieerde en uitgebalanceerde voeding. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Op een donkere, koele en droge plaats bewaren. Evenals bij andere voedingssupplementen, geldt ook bij dit product dat u eerst een deskundige op het gebied van de gezondheidszorg dient te raadplegen voordat u het gaat innemen tijdens de zwangerschap, tijdens het zogen, of wanneer u gezondheidsproblemen heeft.
 
Bekijk ervaringen van onze klante

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up