0
nl
US
COVID-19: leveringen zijn nog steeds gegarandeerd. De termijnen kunnen echter worden verlengd.
X
× SuperSmart Shoppen op basis van gezondheidszorgen Shoppen op basis van ingrediënten Bestsellers Nieuw Aanbieding Mijn account Smart Prescription Blog Trouwe klanten programma Taal: Nederlands
Home Shoppen op basis van gezondheidszorgen Algehele versterking van het lichaam Daily 3®
Nieuw
Daily 3®
Daily 3® Daily 3®
Daily 3®
Algehele versterking van het lichaam
49.00 €(53.44 US$)
Nieuw
Beperkte hoeveelheid
Beschrijving
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
 • Een formule die in 2019 is bijgesteld en een nieuw excellentieniveau heeft bereikt (toevoeging van nicotinamide-mononucleotide).
 • 42 hoogwaardige ingrediënten (waaronder 12 vitamines en 8 mineralen) in de natuurlijke en de meest optimale vorm voor het lichaam.
 • Draagt bij aan een verminderde kans op een groot aantal aandoeningen.
 • Draagt actief bij aan de strijd tegen veroudering en de cognitieve achteruitgang.
 • Rijk aan natuurlijke extracten en gerenommeerde fytonutriënten (luteïne, anthocyanen, luteoline, apigenine, folinezuur, EGCg, hesperidine, quercetine, resveratrol...).
-
+
90 Plant. caps.
In winkelmand Analysecertificaat
Wensenlijstje
Daily 3®

Daily 3®

Als u de naam van een supplement zou moeten onthouden, dan zou het zeker Daily 3 moeten zijn.
Daily 3 is een bijzondere multivitamine die maar liefst 42 ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit bevat (waaronder 12 vitamines en 8 mineralen plus tal van fytonutriënten).

Het product staat niet voor niets regelmatig bovenaan de lijstjes van de beste multivitamines vanwege de verrassende prijs-kwaliteitsverhouding, de voortdurende ontwikkeling van de samenstelling op basis van de allernieuwste wetenschappelijke inzichten en de rijkdom aan gepatenteerde ingrediënten, zoals BioPQQ®, Quatrefolic® en Bioperine®.

In juni 2019 is de samenstelling opnieuw bijgesteld om daarmee de best mogelijke formule te kunnen bieden.

Waarom is Daily 3 de beste multivitamine?

Mensen die Daily 3 proberen, ontdekken dat dit geen doorsnee multivitamine is. Het product heeft vele voordelen waardoor het met kop- en schouders boven de andere multivitamines uitsteekt en de gunstige effecten worden meestal al snel opgemerkt.

 1. Een ongekend hoog gehalte aan BioPQQ®. PQQ is een dinatriumzout van quinone dat op een natuurlijke wijze middels fermentatie wordt verkregen. Het wordt beschouwd als een van de beste antioxidanten. Het draagt bij aan de kortetermijnverbetering van de cognitieve gezondheid en aan het behoud van de langetermijngezondheid van de cognitieve functies omdat het de aanmaak van nieuwe mitochondriën stimuleert. Het aantal multivitaminesupplementen dat een dergelijk bestanddeel bevat in deze hoeveelheden is op een hand te tellen.
 2. Het bevat nicotinamide-mononucleotide (NMN), een stof die zeer gewild is vanwege de anti-agingeffecten. Het is een directe precursor van nicotinamide adenine dinucleotide (NAD), een co-enzym waarvan bekend is dat een verminderde aanmaak hiervan onmiskenbaar leidt tot de veroudering en achteruitgang van het lichaam (1). Het feit dat de stof gemakkelijk door de darmbarrière kan dringen waarna het omgezet wordt in NAD verklaart waarom de stof ook wel gezien wordt als ene zeer veelbelovend anti-agingsupplement (2-4).
 3. In tegenstelling tot de meeste andere multivitamines bevat Daily 3 geen ijzer of koper, omdat deze stoffen juist een pro-oxidatief effect kunnen hebben bij mensen die hiervan voldoende in het lichaam hebben.
 4. Het bevat uitzonderlijke hoeveelheden vitamine D3 (1000 IE per dosis van 3 capsules, oftewel 100 % van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid) voor een supplementen van multivitamines en mineralen.
 5. Geen schijnstoffen . Daily 3 bevat een adequate dosis van alle geselecteerde ingrediënten. Van elke vitamine bevat het hoeveelheden die de aanbevolen dagelijkse hoeveelheden benaderen, en soms zelfs meer wanneer de wetenschappelijke literatuur aantoont dat deze hogere hoeveelheden tot een verbeterd therapeutisch effect leiden. De hoeveelheden vitamines komen in geen geval in buurt van de maximale tolerantiewaarden. Hoeveelheden boven deze waarden vergroten de kans op gezondheidsproblemen. De meeste fabrikanten van multivitamines voegen ingrediënten toe in oneindig kleine hoeveelheden. Ze kunnen dan echter wel melden dat de stof erin zit! Dit is bij Daily 3 absoluut niet het geval.
 6. Daily 3 bevat eveneens natuurlijke extracten en prestigieuze fytonutriënten met een antioxidatieve werking zoals rutine, luteïne, lycopeen, OPC's, astaxanthine, luteoline, quercetine, apigenine, maar ook belangrijke aminozuren, zoals taurine en N-acetyl-cysteïne. Elke van deze stoffen draagt bij aan de verkleining van het risico op bepaalde ziekten en verbetert klachten bij klassieke aandoeningen (zoals hoge bloeddruk, te hyperglykemie, veneuze insufficiëntie, hypercholesterolemie, verminderde energieaanmaak...)..
 7. Supersmart selecteerde voor elke micronutriënt de vormen die op basis van wetenschappelijk onderzoek het meest geschikt zijn voor ons lichaam, waardoor een hoge biologische beschikbaarheid gegarandeerd kan worden en de kans op bijwerkingen minimaal is. De vitamine B9 is bijvoorbeeld een gepatenteerde vorm (Quatrefolic®) die in 2016 door NutraIngredients Awards verkozen werd tot Product van het Jaar. Deze eretitel kreeg de stof vanwege maximale biologische beschikbaarheid van de vitamine die te danken is aan de hoge mate van oplosbaarheid en de onovertroffen stabiliteit.Het magnesium in het product heeft een gechelateerde vorm. Dit zorgt ervoor dat de stof vervoerd wordt door proteïnes die het magnesium door de celmembranen transporteert. Zinkgluconaat is de vorm die het meest wordt aangeraden bij verkoudheid. Niacinamide is de enige vitamine B3-vorm die geen rode verkleuring van de huid veroorzaakt. De vitamine E in het Daily 3 is gewonnen uit natuurlijke bronnen, aangezien deze vorm het beste wordt gebruikt door het lichaam. Kortom: er is niets aan het toeval overgelaten.
 8. Als kers op de taart bevat Daily 3 ook nog Bioperine®, een gepatenteerd ingrediënt op basis van zwarte peper dat in staat is de biologische beschikbaarheid van een groot aantal micronutriënten te verbeteren, zoals dat van vitamine B6, vitamine C en selenium.

De reden waarom Daily 3 geen zwakke punten kent is eenvoudig: de samenstelling wordt regelmatig bijgewerkt op basis van wetenschappelijke literatuur en de mening van onze klanten.

Wat zijn de gunstige effecten die u kunt verwachten van Daily 3?

Uit een studie is gebleken dat meer dan 80% van de Amerikaanse artsen en andere gezondheidsprofessionals dagelijks een supplement innemen van multivitamines en mineralen. Dat is geen grote verrassing, want het gaat hier uiteraard om mensen die het beste geïnformeerd zijn op het gebied van voeding.

Dankzij de enorme rijkdom aan ingrediënten biedt Daily 3® tal van gunste effecten. Het draagt met name bij aan:

 • het verminderen van de kans op de ontwikkeling van ziekten en infecties;
 • het beschermen van cellen tegen oxidatieve stress, een proces dat betrokken is bij de veroudering;
 • het optimaliseren van de werking van het zenuwstelsel en het gezichtsvermogen
 • het ondersteunen van de aanmaak van bloedcellen, collageen en schildklierhormonen;
 • het optimaliseren van de vruchtbaarheid en de voortplanting;
 • het ondersteunen van de gezondheid van de botten, de haren, de huid, de tanden en de bloedvaten;
 • het normaliseren van de bloedsuikerspiegel, het cholesterolgehalte in het bloed en de vertering;
 • het versterken en verstevigen van het lichaam en daarbij fysieke of mentale vermoeidheid verminderen;
 • het optimaliseren van het immuunsysteem.

Omdat de gunstige effecten van Daily 3 plaatsvinden op een enorm breed gebied, is het geschikt voor eenieder die zijn gezondheid voor langere tijd wil verbeteren en behouden, en dat op een eenvoudige en doeltreffende wijze.

Wat zijn de meest recente ontwikkelingen omtrent Daily 3?

In juni 2019 is de samenstelling van Daily 3 aangepast om het product nog excellenter te maken en rekening te houden met de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

De extra's

Het enorme pluspunt dat nicotinamide-mononucleotide heet.

De toevoeging van nicotinamide-mononucleotide (10 mg per dagelijkse dosis) aan Daily 3 is echt bijzonder te noemen gezien de reputatie die de stof heeft bij in wetenschappelijke kringen.Op het gebied van de anti-aging wordt de stof als extreem veelbelovend gezien. De stof is nog maar net beschikbaar voor het grote publiek. Zodra het wordt ingeslikt, passeert het gemakkelijk de darmbarrière, waarna het wordt omgezet in NAD (nicotinamide adenine dinucleotide), een onmisbaar co-enzym waarvan de aanmaak met het ouder worden afneemt.De stof draagt dan ook bij aan het bestrijden van de veroudering doordat het de sirtuïnegehaltes verhoogt. Sirtuïnes zijn de zogenaamde 'eiwitten van de lange levensduur' die betrokken zijn bij een groot aantal fysiologische mechanismen.

Tweemaal zoveel BioPQQ® en een verhoging van de hoeveelheid lycopeen van 2 naar 5 mg).

Onderzoeken tonen aan dat PQQ de groei van nieuwe mitochondriën stimuleert, de kleine organellen die verantwoordelijk zijn voor de energieaanmaak in de cellen. Ook zou PQQ de NGF-factoren bevorderen (zenuwgroeifactoren) (5-6). Uit klinisch onderzoek blijkt met name dat er na 8 weken van inname van een supplement van PQQ sprake was van een verbetering van het humeur en de slaap en een vermindering van de vermoeidheid (7). Omdat in er in de meeste studies een dosering gebruikt werd van 10 mg per dag, heeft Supersmart besloten ervoor te zorgen dat dit gehalte ook gegarandeerd kon worden in de nieuwe versie van Daily 3.

Tweemaal zoveel magnesium.

Uit een zeer recente studie bleek dat een op de twee mensen een te laag magnesiumgehalte heeft (8). Dit verschijnsel lijkt zich steeds meer voor te doen vanwege onze snel veranderende voedingsgewoontes, maar ook vanwege de toename van stress (9), de toegenomen verstoring van het zuur-base-evenwicht en de progressie van bepaalde aandoeningen zoals diabetes (10) en het metabool syndroom. De consequenties van deze te lage magnesiumgehaltes zijn echter desastreus. Denk bijvoorbeeld aan de overprikkeling van spieren en zenuwen, tintelingen, overgevoeligheid voor stress, slapeloosheid, verhoging van de hartslagfrequentie, frequente migraineaanvallen, emotionele overgevoeligheid, vermoeidheid, spierpijn.

Een trieste constatering die Supersmart ertoe heeft gebracht de hoeveelheid magnesium te verdubbelen tot een dagelijkse inname van 80 mg.

De verbeteringen

Resveratrol vervangen door pterostilbeen.

Resveratrol is vervangen door pterostilbeen, een voedingsstof die behoort tot dezelfde familie maar die veel grotere biologische beschikbaarheid heeft (80% voor pterostilbeen tegen slechts 20% voor resveratrol).

Een verbeterde vorm van vitamine B6.

Onderzoekers hebben recentelijk aangetoond dat pyridoxal-5-fosfaat de meest actieve vorm is van vitamine B6 in ons lichaam. We hebben pyridoxine dan ook vervangen door de vorm met een grotere biologische beschikbaarheid.

Minder vitamine K1 (van 140 µg naar 100 µg) maar toevoeging van vitamine K2 (75 µg).

We onderscheiden de twee hoofdvormen van vitamine K: fytomenadion (K1) en menaquinone (K2).
. Recente studies geven aan dat vitamine K1 directer ingrijpt in het proces van de bloedstolling , terwijl K2 meer ingrijpt in de kalkafzetting van zachte weefsels. Wij achtten het dan ook noodzakelijk om beide vormen te bieden in onze samenstelling.

Lagere hoeveelheden

Minder vitamine A.

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat de kans op een tekort aan vitamine A in de ontwikkelde landen vandaag de dag klein is. Supersmart heeft dan ook besloten de hoeveelheid van deze vitamine te verlagen en in plaats daarvan andere nuttige voedingsstoffen de ruimte te geven. Voor de duidelijkheid: de vorige versie van het product vormde geen risico voor overdosering, want in ons lichaam wordt bètacaroteen alleen op basis van behoefte omgezet in vitamine A.

Verwijdering van totale tocoferolen en gamma tocoferolen.

De noodzaak van een regelmatige inname van meer dan 400 IE vitamine E per dag is in een aantal meta-analyses in twijfel getrokken (11). Bij mensen die zelf een relatief laag niveau van oxidatieve stress hebben, zou dit een licht risico voor de gezondheid kunnen vormen. Hoewel deze studies nog onderwerp van gesprek zijn, heeft Supersmart ervoor gekozen om de tocoferolen van synthetische oorsprong te verwijderen zodat alleen de natuurlijke vitamine E en de tocotriënolen overblijven. Deze stoffen zijn volgens de wetenschappelijke literatuur actiever (12).

Verlaging van de hoeveelheden molybdeen, selenium en zink.

Supersmart heeft ervoor gekozen de hoeveelheid van de 3 spoorelementen te verminderen tot het niveau van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Recent onderzoek heeft namelijk niet kunnen aantonen dat een overschrijding van die hoeveelheid zinvol is. Uiteraard blijft Supersmart gebruik maken van de twee vormen met de meest optimale biologische beschikbaarheid: molybdeencitraat, selenomethionine (op natuurlijke wijze gewonnen) en zinkgluconaat.

Drie goede redenen om Daily 3 te kiezen als dagelijkse multivitamine

 1. Verhoog de levensverwachting. Zoals u weet neemt in de westerse landen de levensverwachting van gezonde mensen niet meer toe. Er zijn veel fysiologische mechanismen die bij het ouder worden minder sterk worden, zoals de opname van voedingsstoffen in de darmwand, de aanmaak van lichaamseigen antioxidanten, de werking van het immuunsysteem, de overdracht van zenuwprikkels of de kwaliteit van de doorbloeding. De achteruitgang van deze functies leidt al snel tot de ontwikkeling van verschillende aandoeningen, waardoor het lichaam fragieler wordt. De samenstelling van Daily 3 is speciaal onderzocht om de strijd aan te kunnen gaan met achteruitgang van al deze functies en de afnemende werking te compenseren.
 2. Zorg ervoor dat het lichaam optimaal kan functioneren en dat u zich fit voelt Zelfs wanneer u biologisch eet en een evenwichtig voedingspatroon heeft, komt u verschillende micronutriënten tekort. Het gehalte aan voedingsstoffen en mineralen in onze voeding neemt voortdurend af en dit proces speelt al sinds de vorige eeuw. De hoeveelheid voedingsstoffen in onze groente en ons fruit is verre van optimaal. Onderzoekers hebben berekend dat het gehalte aan calcium, ijzer, vitamine B2 en vitamine C in de afgelopen 50 jaar met ongeveer 30% is afgenomen. De oorzaak is het overmatige gebruik van pesticiden, de uitputting van de aarde, de selectie van sterkere rassen met een lagere voedingswaarde, onze leefstijl en de consumptie van producten die dagenlang onderweg zijn voordat ze uiteindelijk de opslagplaats bereiken. Dankzij Daily 3 kunt u deze tekorten aanvullen: na een paar dagen voelt u al dat u veel meer energie heeft.
 3. Ga de strijd aan met de constante aanvallen van vervuiling, schadelijke stoffen en stress, de factoren die aan de wieg staan van tal van ziektes. In de westerse landen zijn er allerlei 'nieuwe' epidemieën ontstaan, zoals diabetes, obesitas, auto-immuunziekten, neurodegeneratieve ziekten, etc. Deze aandoeningen zijn, direct of indirect, gerelateerd aan ons nieuwe voedingspatroon, maar ook aan ons zittende leven en ons verhoogde stressniveau: het zorgt ervoor dat we van heel veel voedingsstoffen veel meer nodig hebben. Denk dan met name aan antioxidanten en aan vitamines. Omdat Daily 3 rijk is aan uitzonderlijke antioxidanten en vitamines in een optimale vorm, , helpt het ons lichaam de aanvallers te bestrijden en de kans op ziekten te verkleinen.

Hoe kunt u Daily 3het beste innemen?

Neem drie capsules per dag, bij voorkeur een tijdens elke hoofdmaaltijd:nog nooit was het zo gemakkelijk om optimaal gezond te blijven.

Let op: wilt u meer informatie over het belang van de inname van een dagelijkse multivitamine, dan raden we u aan ons e-book te downloaden Praktische gids voor voedingssupplementen.

Samenstelling
Dagelijkse dosering 3 capsules
Aantal doses per potje: 30
Hoeveelheid per dosis
BioPQQ® (pyrroloquinoline quinone) 10 mg
Nicotinamide mononucleotide 10 mg
Vitamine A (1000 IE bètacaroteen, 500 IE palmitaat) 1.500 IE
Vitamine D3 (cholecalciferol) 1.000 IE
Vitamine K1 (fylloquinon) 100 mcg
Vitamine K2 (Menaquinone) 75 mcg
Vitamine B1 (thiaminechloorhydraat) 15 mg
Vitamine B2 (riboflavine) 20 mg
Vitamine B3 (niacinamide) 60 mg
Vitamine B5 (calciumpantothenaat) 30 mg
Vitamine B6 (pyridoxine chlorhydraat) 15 mg
Vitamine B12 (methylcobalamine) 300 mcg
Vitamine C (ascorbinezuur, ascorbylpalmitaat) 300 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferyl succinaat, met gemengde tocoferolen) 40 mg
Biotine 500 mcg
Quatrefolic® zuur (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur (van 370 mcg 54-59% glucosaminezouten en (6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur) 200 mcg
Borium (calciumborogluconaat) 1 mg
Chroom (Crominex® 3+) 200 mcg
Jodium (Ascophyllum nodosum) 150 mcg
Magnesium (magnesiumglycinaat) 80 mg
Mangaan (gluconaat) 1 mg
Molybdeen (citraat) 50 mcg
Selenium (natriumselenaat, selenomethionine) 50 mcg
Zink (gluconaat) 15 mg
Taurine 150 mg
N-acetyl-cysteïne 50 mg
Lycopeen 5 mg
Tocotriënolen 3 mg
Luteïne 2 mg
Zeaxanthine 1 mg
Groene thee-extract (30% EGCG + polyfenolen) 100 mg
Extract van druivenpitten (95 % OPC) 25 mg
Optiberry® 30 mg
Bioperine® 5 mg
Pterostilbeen 50 mg
Rutine 50 mg
Quercetine 50 mg
Luteoline 8 mg
Apigenine 25 mg
Overige ingrediënten: Arabische gom, witte rijstmeel.
Bioperine® : Sabinsa Corporation — OptiBerry®: Lonza Crominex® 3+, Natreon Inc, USA. Quatrefolic®, Gnosis, Italië. BioPQQ®, MGC, Japan..

Let op: bevat sojaderivaten.
aanbevelingen voor gebruik
volwassenen. Neem drie keer per dag, na elke hoofdmaaltijd, een capsule Daily 3®. Hiermee voorziet u uw lichaam elke dag van alle noodzakelijke voedingsstoffen waarvan is gebleken uit actuele studies, dat ze een bijzonder gunstig effect hebben op het onderhouden of verbeteren van uw gezondheid!
Let op: bevat sojaderivaten.
5
4.6 /5 155 reviews
Omschrijving
5
4.5 / 5
Kwaliteit
5
4.7 / 5
Prijs-kwaliteitverhouding
4.5
4.3 / 5

Reviews 155
Uitstekend
74 %
Goed
21%
Gemiddeld
3%
Slecht
1%
Zeer slecht
2%

LAMBERT Didier
5
rapport qualité prix excellent du fait de la diversité des composants
VEROUGSTRAETE Marc
1
Équilibre entre les différents composants
ANTOINE GENNA
4
par contre ne fait pas le même effet sur deux personnes differentes
CHANTELOUBE Josette
5
Excellent produit, regroupant en seulement 3 gélules par jour un nombre conséquent de vitamines ...
DOURCIN Francine
5
J'apprécie ce produit, facile à prendre
DEJEAN Christiane
5
Tant qu'à prendre un seul produit, celui-ci est très complet et efficace, il correspond à sa description
Claude Ranval;
4
Un produit de très bonne qualité, laquelle se paie, ce qui ne veut pas dire que le rapport qualité-prix soit mauvais. Mais au bout de l'année, ça fait quand même une belle somme ! La santé n'a pas de prix mais elle a un coût.
elisabeth
5
J ai l impression qu il me va bien, je me sens mieux depuis que je le prends, l esprit plus opérationnel.
JLAM
5
Es muy completo y con buenas proporciones.
Adzomah Osika
5
Bastante completo. Sin embargo no estaría mal añadir algunos Amino Ácidos esenciales.
Sra. Senties Tamborero
4
Ya hace tiempo que lo consumo y me siento más autoimmune a contagios a pesar de exponerme en ocasiones.
PATRICIA
5
Très bon produit. 1 seule gélule par jour me suffit
Pontet Dominique
5
J'utilise ce produit depuis des années et j'en suis satisfaite
stephan
2
Je ne supporte pas ce complément car il me donne des boutons
EDLINGER Sandra
3
il y a des allergies avec ca
MIGUEL ANGEL
5
El mejor multivitamínico del mercado. Con diferencia
MONTERO SANCHEZ Manuel
5
Muy completo y en actualización de componentes continua.
MOTTURA
3
precio es caro
Al.dpz
5
Moins de fatigue et plus en forme depuis 4 mois que je prends ce complément.
Freddy DUMONT
4
très bien
Isabelle
5
Complet, bien dosé.
BREZAC Laurent
5
Très bon produit efficace. Jamais malade. Et bonne résistance aux virus attrapés d'un enfant qui tousse au visage (ma fille). Petit défaut : il serait plus judicieux de remplacer le gluconate de zinc par du citrate de zinc beaucoup plus assimilable. Si possible.
GABIN
5
Autant d'ingrédients dans un comprimé, je n'ai pas trouvé mieux ailleurs !
WARGNY FRANCIS
5
très bon produit surtout la nouvelle formule
Mesa Pérez
5
Es un buen producto, compre 3 botes pero aún me queda del Dayle6 para casi un mes, tardaré casi 9 meses en pedir ahora
SANCHEZ MALLEN Ignacio
4
Algo caro pero muy completo. 100% recomendable.
SOULIER Anne
5
Dommage qu'elle soit si chère, cette formule est particulièrement complète
PRIETO FUEYO Maria Hortensia
1
En mi opinión es muy completo y por eso lo elijo
Madame marie pierre Rebot
5
Un grand classique de la marque, très efficace
LE POTIER Raymond
5
Ras très bien
JFD, Suisse
5
super qualité, sans défaut avec cette dernière formulation
RICARD PHILIPPE
5
Donne bien la pêche.
BENATAR Edmond
5
Un coup de fatigue ....un Daily 3 ! et ça marche!
Jacqueline
5
l'utilise depuis des années sans problèmes.
LENOIR Patrick
5
Excellent complexe riche en tous les micronutriments nécessaires à une complémentation alimentaires quotidienne. Très riche en antioxydants et en précurseurs.
YANA CHABAN
5
Llevamos años tomandolo. Se nota mucho en la energía que te da durante el día
HEVIN FORNI
5
trop cher pour moi, oblige de soigner mon arthrose avec prothese d.un genou pour le moment a mon grand regret je dois choisir,vu mon petit budget...encore merci pour tout ce que vous nous apporte
PARMENTIER Jean
4
Je suis convaincu que ce produit contribue au maintien d'une bonne santé !
OLABARRIETA Jon
5
Me va muy bien
VILLERS Marie
5
Super ! j'ai 80 ans et ces vitamines me permettent de passer l'hiver en pleine forme !
Ana
5
Magnifico mjltivitamínico. Muy completo
Mareva
5
Jadore la nouvelle formulation ,je pète la forme starfallah
SAN SALVADOR María Teresa
5
Buen producto
Beate
5
J’ai reçu énormément de mails pour me dire que l’envoi était en route, deux par jour je crois. C’était trop. Tout est bien arrivé.
Mme MICHELINE PAPE
4
j'aimerais le prendre quotidiennement sans interruption
Evelyne BIGANT
5
indispensable au quotidien
MONREAL Sabino
4
Buen producto, más caro que la media
Richard
5
Le top des produits avec Daily 6.
VON WYSS Camilla
4
Une bonne solution pour quelqu’un qui n’aime pas prendre trop de compléments et vitamines différentes chaque jours.
PEDREGOSA GONZALEZ Antonio
5
Todo esto me parece muy bien.
MARTINEZ PEREZ Sara
1
Producto completo. Contenta con los resultados
VESCO Jean Pierre
5
j'ai pu convaincre tous mes proches d'utiliser Daily3 pour notre plus grand bien
FAILLA Vincenzo
4
Bon produit faire un effort sur l'origine bio
ANCILLON Jo
5
Bon multivitamines ; produit très complet
CACHIN Annette
5
Je prends Daily 3 depuis des années pour me donner les vitamines nécessaires a une bonne qualité de vie.
Client
5
Produit remarquable pour tous les jours. Après le premier flacon à la dose de 3 gélules par jour, une gélule par jour depuis 10 ans. Cette dose est vérifiée en permanence à l'aide d'un appareil de thérapie quantique. Toutefois la dose de vitamine D est à adapter en fonction des résultats sanguins pour atteindre 60 nanogrammes par ml de sang. En cas de cancer je constate que la dose qu'il peut être nécessaire de multiplier par 6 la dose préconisée sur l’emballage. Prudence donc...
VOGEL Guenter H
4
wichtige Grundversorgung
Raymond FASSETTA
4
Produit utilisé depuis fort longtemps . Toujours efficace si j'en crois mon état de santè .
GARCIA-CORREA SUAREZ Juan Guillermo
4
Es un Gran complemento vitamínico. Gracias
Jesús Morales Capilla
3
Llevo tiempo utilizándolo y aparentemente no aprecio sus bondades.
TRAORE Coumba
4
Un produit efficace que je recommande vivement.
BROUTIN Christian
5
multivitamines bien dosé. j en prends 2 par jour depuis des années.
Mme Marie DAUTRICHE
5
Indispensable passé un certain âge .....
Christiane
5
Sans hésiter, je continuerai à me le procurer.
DEJEAN Christiane
5
Multi vitamine complet
Sra. Senties Tamborero
5
Es un complemento vitamínico de los más completos que he encontrado y seguiré tomándolo porque me da confianza
JLAM
5
Es difícil de saber con exactitud pero si con 75 años me encuentro tan bien que ni un simple catarro puede que se deba a los años que llevo tomando Daily3, sin olvidar que soy vegano y hago ejercicio regularmente.
COGNIAUX Rudy
5
Très complet. Au top.
Carlos
5
El mejor multivitaminico del mercado
BERTINO Marco
5
bon produit
Hermès14
4
Conforme au descriptif
PHAN Sunny
5
En tant que sportif, j'utilise ce produit toute l'année et j'en suis entièrement satisfait.
GAGNER Aurelie
3
Bon produit
GONZALEZ VILARINO Luis
5
Todos los complementos son caros, en algunos casos como en este merece la pena comprarlos para una mejor vida. Es un multivitamínico muy completo, eficaz. Excelente.
Maria dolores
5
Muy buenos productos
DESCAMPS KLISNICK Georgia
5
Pour être certain d'avoir le plein de vitamines et minéraux, parfait, rapport qualité/prix;
Mme MARLEAU Lise
5
Excellent apport en vitamines et autres nutriments
Client
5
super produits
HERVO Marie-Annick
4
Complet et normalement bonnes proportions
YANA CHABAN
5
Esas vitaminas ayudan muchísimo en el bienestar. Incluso las agujetas se notan mucho menos después de pasarte con el ejercicio. A mi abuela le encantan. Le han ayudado a retomar su transporte favorito, la bicicleta, cuando llevaba tiempo que no la cogía porque le faltaba fuerzas. Se las recomiendo a cualquier persona.
REBOLLO GULIAS Dominique
5
excellent complèment vitaminique, très complet, je le recommande fortement
POUYFAUCON Monique
5
produit indispensable
Francisco José Díaz Maruri
5
Dado el largo periodo trascurrido desde que se incorporo la ingesta del producto en el ámbito familiar hasta la actualidad, puede definirse como muy satisfactorio y con perspectivas de seguir con su consumo.
FERNANDEZ Jose
4
Buen productom
Madame GIORDAN
5
pas assez de recul pour écrire un avis
Serge
5
Utilisé depuis de nombreuses années avec de bons résultats.
CABALLERO LOPEZ Raul
5
Excelente - sin reservas, yo recomendaría esta empresa a todo el mundo.
Jérôme B.
5
Super complément multi. Je recommande.
Sébastien
5
Top je recommande
ROLLAN Françoise
5
Le plus complet et la meilleure qualité
BOURDIN
5
Le meilleur "multivitamines" proposé.
BRICHET Dominique-Marie
5
vraiment super
Sr. Reizábal Riaño
5
Llevo años tomándolo y me va fenomenal
Elisabeth P.
4
Très bon article. Mais j'ai une question : la Vit. K1 (présente dans ce produit) a-t-elle le même effet que la Vit. K2 (absente du produit) ?
Massimiliano
5
Uno dei migliori che abbia mai provato. Si sente la differenza quando lo prendi.
SUDAN Jacques
4
certains dosages à revoir et prix un tantinet trop cher.
DESCAMPS KLISNICK Georgia
5
Excellent produit qui me permet de prendre mes multivitamines pour mon bien être.
Jesús Morales Capilla
5
Excelente producto
GOREUX Anne
5
je le prends depuis pas mal de temps et je crois que cela me fait du bien !
Sr. Agustin Martinez Diaz
5
ES UNO DE LOS MEJORES PRODUCTOS DEL MUNDO
Referenties
 1. Gomes, A. P. et al. Declining NAD(+) induces a pseudohypoxic state disrupting nuclear-mitochondrial communication during aging. Cell 155, 1624–1638 (2013).
 2. Yoshino, J., Mills, K. F., Yoon, M. J. & Imai, S. Nicotinamide mononucleotide, a key NAD(+) intermediate, treats the pathophysiology of diet- and age-induced diabetes in mice. Cell Metab. 14, 528–536 (2011).
 3. Ying, 2008 W. Ying NAD+/NADH and NADP+/NADPH in cellular functions and cell death: regulation and biological consequences Antioxid. Redox Signal., 10 (2008), pp. 179-206
 4. Abhirup Das, George X. Huang et al. Impairment of an Endothelial NAD -H 2 S Signaling Network Is a Reversible Cause of Vascular Aging. Cell, 2018; 173 (1): 74 DOI: 10.1016/j.cell.2018.02.008
 5. Chowanadisai W, Bauerly KA, Tchaparian E, Wong A, Cortopassi GA, Rucker RB. Pyrroloquinoline quinone stimulates mitochondrial biogenesis through cAMP response element-binding protein phosphorylation and increased PGC-1alpha expression. J Biol Chem. 2010 Jan 1;285(1):142-52. doi: 10.1074/jbc.M109.030130. Epub 2009 Oct 27.
 6. Min Z, Wang L, Jin J, Wang X, Zhu B, Chen H, Cheng Y. Pyrroloquinoline Quinone Induces Cancer Cell Apoptosis via Mitochondrial-Dependent Pathway and Down-Regulating Cellular Bcl-2 Protein Expression. J Cancer. 2014 Jul 29;5(7):609-24. doi: 10.7150/jca.9002. eCollection 2014.
 7. Masahiko Nakano , Tetsuro Yamamoto , Hisayoshi Okamura , Akira Tsuda , and Yasuyuki Kowatari. Effects of Oral Supplementation with Pyrroloquinoline Quinone on Stress, Fatigue, and Sleep. Functional Foods in Health and Disease 2012, 2(8):307-324
 8. Anne Marie Uwitonze, Mohammed S. Razzaque. Role of Magnesium in Vitamin D Activation and Function. The Journal of the American Osteopathic Association, 2018; 118 (3): 181 DOI: 10.7556/jaoa.2018.037
 9. Seelig MS. Consequences of magnesium deficiency on the enhancement of stress reactions; preventive and therapeutic implications (a review) J Am Coll Nutr. 1994;13:429–46. doi: 10.1080/07315724.1994.10718432.
 10. Gommers LM, Hoenderop JG, Bindels RJ, de Baaij JH. Hypomagnesemia in Type 2 Diabetes: A Vicious Circle? Diabetes. 2016;65:3–13. doi: 10.2337/db15-1028.
 11. Effects of vitamin E on stroke subtypes: meta-analysis of randomised controlled trials. Schürks M, Glynn RJ, et al. BMJ. 2010 Nov 4;341:c5702.
 12. Tocotrienols, the vitamin E of the 21st century: its potential against cancer and other chronic diseases. Aggarwal BB, Sundaram C, et al. Biochem Pharmacol. 2010 Dec 1;80(11):1613-31.
 13. G. Tavoularis, P. Hébel, Fruits et légumes : les Français suivent de moins en moins la recommandation, Consommation & Modes de vie N°CMV292, juillet 2017

Slimme sets

Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
Hair & Nails Formula
Hair & Nails Formula
Voor mooie en sterke haren en nagels.
Nieuwe samenstelling, nu nog actiever dankzij Cynatine HNS®
49.00 €(53.44 US$)
Pack "Verzorging huid, haar en nagels"
98.00 €(106.88 US$)
Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
Nieuw
FlavoLife
FlavoLife
De 'alles-in-1-formule' voor iedereen die alleen het beste wil voor zijn gezondheid
47.00 €(51.26 US$)
Pack "Algehele versterking van het lichaam"
96.00 €(104.70 US$)
Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
Nieuw
Organic Chaga Extract
Organic Chaga Extract
De geheime krachtbron van de Siberiërs
52.00 €(56.71 US$)
Pack "Algehele versterking van het lichaam"
101.00 €(110.15 US$)
Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
PQQ & Q10
PQQ & Q10
Pyrroloquinoline quinone & Co-enzym Q10
Synergie gericht op het bestrijden van cognitieve tekorten
59.00 €(64.35 US$)
Pack "Algehele versterking van het lichaam"
108.00 €(117.78 US$)
Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
Daily Booster
Daily Booster
Verbeterde samenstelling met PQQ
Geavanceerde anti-verouderingsformule, te gebruiken als aanvulling op de gebruikelijke multivitaminesupplementen.
49.00 €(53.44 US$)
Pack "Algehele versterking van het lichaam"
98.00 €(106.88 US$)
Nieuw
Daily 3®
Daily 3®
De meest complete multivitamineformule in een enkele capsule
49.00 €(53.44 US$)
Nicotinamide Mononucleotide 125 mg
Nicotinamide Mononucleotide 125 mg
Tijd om de film terug te spoelen! Wereldwijde première!
Deze NAD+-booster zou het verouderingsproces echt kunnen omkeren!
59.00 €(64.35 US$)
Pack "Algehele versterking van het lichaam"
108.00 €(117.78 US$)
Newsletter
Meld u aan voor onze newsletter
en ontvang standaard 5% korting
Onze selectie artikelen
Wat is het verschil tussen vitamine D2 en vitamine D3?

Vraagt u zich ook af welke vorm het beste is, vitamine D2 of vitamine D3? Wat is het verschil tussen beide vitamines? Supersmart legt het u uit.

Wat is de beste manier om vitamine B12 in te nemen?

Hoe wordt vitamine B12 opgenomen in het lichaam? Welk supplement kiest u? Op welk moment van de dag kunt u de vitamine het beste innemen? Supersmart legt het u uit.

Op welk moment van de dag kan ik het beste mijn multivitaminesupplement innemen?

Neemt u een multivitaminesupplement zoals Daily 3 en wilt u graag weten wat het ideale moment is voor de inname, zodat u zeker weet dat alle voedingsstoffen die het bevat optimaal opgenomen worden? Supersmart legt het u uit.

Daily 3®
-
+
49.00 €
(53.44 US$)
In winkelmand
© 1997-2020 Supersmart.com® - Alle rechten van reproductie voorbehouden.
© 1997-2020 Supersmart.com®
Alle rechten van reproductie voorbehouden.
Nortonx
secure
Fout:
ok