INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Blog
Genieten van de zon: bereid uw huid voor en bescherm haar
2019-05-17
De zomer komt eraan, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de zon!De zon geeft ons een goed gevoel, maar voor de huid kan de zon schadelijk zijn. Om met een gerust hart te kunnen genieten van de mooie zonnige dagen, moeten we de huid goed voorbereiden en dienen we haar bescherming te bieden tegen de blootstelling aan ultraviolette stralen. Uiteraard denken we hierbij direct aan het systematische gebruik van zonnebrandcrème- of olie, maar er zijn nog andere oplossingen. In dit artikel vertellen we u er alles over. 3 uitstekende tips voor een natuurlijke voorbereiding van de huid op de zon.
Mijn adviezenLees artikel
De koude maanden komen eraan: bereid u goed voor!
2018-11-29
Koning winter staat alweer voor de deur te trappelen. De temperaturen dalen tot onder het vriespunt. Gezondheidsdeskundigen roepen ons op om onze afweer tegen infecties te versterken. Hoe komt het dat de kans op een infectie in de winter groter is? En hoe kunnen we ons hiertegen wapenen? Lees hier wat u kunt doen om deze winter gezond door te komen.
Mijn adviezenLees artikel
Voedingssupplementen van zink:dit moet u weten!
2018-11-26
Zinksupplementen zijn vaak minder bekend dan ijzer- magnesium-, calcium- of zelfs kaliumsupplementen. Toch maken al deze oligo-elementen deel uit van dezelfde familie. Ze zorgen er voor dat ons lichaam goed kan werken.
Mijn adviezenLees artikel
Chronische vermoeidheid: wat is eraan te doen?
2018-10-25
De experts van SuperSmart zoomen vandaag in op chronische vermoeidheid. Dit fenomeen, dat nog op veel onbegrip stuit en lang niet altijd erkend wordt, moet niet worden gezien als een noodlottig eindstation. Integendeel: de behandeling van chronische vermoeidheid bestaat er vandaag de dag vooral uit dat men accepteert dat men de strijd aangaat met dit verschijnsel!Het is belangrijk om de oorzaken vast te stellen en deze een-voor-een te elimineren!
Mijn adviezenLees artikel
Hoe kunnen we onszelf beschermen tegen luchtvervuiling?
2018-10-16
Luchtvervuiling is een ware natuurramp. Met name in de steden is het erg, maar ook het platteland wordt niet gespaard. Klimatologen en gezondheidsdeskundigen luiden de alarmklok. Het is tijd voor concrete maatregelen om de gezondheidsrisico's van luchtvervuiling in te dammen!
Mijn adviezenLees artikel
Last van brandend maagzuur: wat kunt u eraan doen? En hoe kunt u het voorkomen?
2018-09-27
De experts van SuperSmart beantwoorden uw vragen en helpen u weer controle te krijgen over uw lichaam. We willen het graag met u hebben over oprispingen, ook wel brandend maagzuur of zuurbrand genoemd. We duiden hiermee op het branderige gevoel dat vanuit de maag in de slokdarm omhoog komt. Wat kunt u doen tegen oprispingen? Welke remedies zijn er? Hoe kunt u maagzuurklachten voorkomen? Hier leest u er alles over!
Mijn adviezenLees artikel
Honing, royal jelly, propolis: wat zijn de gunstige effecten?
2018-09-12
De producten van de bij zijn de laatste jaren ongekend populair geworden. Toch is het niets nieuws, want deze rijke, natuurlijke producten worden al eeuwenlang gebruikt. Specialisten hebben het zelfs over de zogenaamde 'apitherapie', een alternatieve geneeswijze waarbij men gebruik maakt van de eigenschappen van deze bijzondere natuurlijke producten. We zetten de gunstige effecten van honing, royal jelly en propolis voor u op een rijtje.
Mijn gezondheidLees artikel
Hoe blijft u de hele zomer in topvorm?
2018-07-26
De vakantie is begonnen. Heerlijk ontbijten op het terras, lekker luieren op het strand, een stukje wandelen in de zon, gezellige lange zomeravonden doorbrengen met vrienden....de zomer is fantastisch! Maar sommige van deze geneugten trekken een zware wissel op ons lichaam. Denk maar eens aan uw haar, uw huid en uw spieren, want deze weefsels hebben vaak te lijden onder onze zomerse uitspattingen. Met deze tips blijft u de hele zomer fit en in vorm.
Mijn adviezenLees artikel
Op vakantie: 4 tips voor een relaxte reis
2018-07-19
Het is elk jaar hetzelfde. We kijken reikhalzend uit naar de vakantie, maar als het zover is, zijn er toch een paar zaken die de pret bederven. Denk maar aan de stress voordat we vertrekken, de effecten van een jetlag, een aanval van reizigersdiarree... Toch zijn deze veel voorkomende ergernissen eenvoudig te voorkomen. Met deze tips heeft u zeker een relaxte reis!
Mijn adviezenLees artikel

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Altijd 5% korting op al uw aankopen
  • Gratis: wekelijkse wetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up