INNOVATION AND EXCELLENCE SINCE 1992
Blog
Hoe blijft u de hele zomer in topvorm?
2018-07-26
De vakantie is begonnen. Heerlijk ontbijten op het terras, lekker luieren op het strand, een stukje wandelen in de zon, gezellige lange zomeravonden doorbrengen met vrienden....de zomer is fantastisch! Maar sommige van deze geneugten trekken een zware wissel op ons lichaam. Denk maar eens aan uw haar, uw huid en uw spieren, want deze weefsels hebben vaak te lijden onder onze zomerse uitspattingen. Met deze tips blijft u de hele zomer fit en in vorm.
Mijn adviezenLees artikel
Op vakantie: 4 tips voor een relaxte reis
2018-07-19
Het is elk jaar hetzelfde. We kijken reikhalzend uit naar de vakantie, maar als het zover is, zijn er toch een paar zaken die de pret bederven. Denk maar aan de stress voordat we vertrekken, de effecten van een jetlag, een aanval van reizigersdiarree... Toch zijn deze veel voorkomende ergernissen eenvoudig te voorkomen. Met deze tips heeft u zeker een relaxte reis!
Mijn adviezenLees artikel
Berberine: alles over deze potentiële bestrijder van diabetes!
2018-07-02
Misschien heeft u nog nooit gehoord van supplementen van berberine. Toch is het een natuurlijke werkstof die al jarenlang wordt gebruikt voor therapeutische doeleinden, met name in de traditionele Aziatische geneeskunst. Wetenschappers zijn nu vooral geïnteresseerd in de eigenschappen en de werking van berberine in het kader van de behandeling van diabetes type 2. Om deze diabetesbestrijdende werking goed te kunnen begrijpen, hebben de experts van SuperSmart een praktische handleiding voor u samengesteld. Hier vindt u alles wat u moet weten over berberine. We vertellen u wat het is, waar het vandaan komt, welk gunstige eigenschappen en weldadige effecten het heeft, hoe het gebruikt kan worden, wat de juiste dosering is en wat de wetenschap over de stof zegt…
Mijn gezondheidLees artikel
8 onmisbare voedingssupplement voor een goede voorbereiding op de zomer
2018-06-01
Van alle vier de seizoenen wordt er ongetwijfeld het meest uitgekeken naar de zomer! In de maanden juni, juli en augustus genieten we volop van allerlei zomerse activiteiten: vakanties aan zee, paradijselijke reizen, zonnebaden op het strand, zomerse feestavonden... Hoe u de zomer ook viert, uw lichaam dient goed voorbereid te zijn op het warme seizoen. Met deze acht voedingssupplementen bent u er klaar voor!
Mijn adviezenLees artikel
Genieten van de zon: bereid uw huid voor en bescherm haar
2018-05-29
De zomer komt eraan, en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de zon!De zon geeft ons een goed gevoel, maar voor de huid kan de zon schadelijk zijn. Om met een gerust hart te kunnen genieten van de mooie zonnige dagen, moeten we de huid goed voorbereiden en dienen we haar bescherming te bieden tegen de blootstelling aan ultraviolette stralen. Uiteraard denken we hierbij direct aan het systematische gebruik van zonnebrandcrème- of olie, maar er zijn nog andere oplossingen. In dit artikel vertellen we u er alles over. 3 uitstekende tips voor een natuurlijke voorbereiding van de huid op de zon.
Mijn adviezenLees artikel
Resveratrol, wat kan het voor ons betekenen?
2018-04-25
Vandaag de dag is het beschikbaar als voedingssupplement: resveratrol, een werkstof met buitengewone eigenschappen. Resveratrol wordt reeds tientallen jaren onderzocht, maar men blijft steeds nieuwe eigenschappen en therapeutische toepassingen vinden. De lijst van weldadige effecten lijkt dan ook schier oneindig: het is een sterke antioxidant, werkt ontstekingsremmend, beschermt het hart, bestrijdt kanker en veroudering.... Het zou een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan de behandeling van een groot aantal gezondheidsproblemen. Om het belang van resveratrolsupplementen beter te begrijpen, hebben de experts van SuperSmart een praktische handleiding voor u samengesteld. Lees hier alles wat u moet weten over resveratrol. We vertellen u wat het is, waar het vandaan komt, wat de achtergrond van het gebruik is, welk gunstige effecten het heeft, hoe het gebruikt kan worden en wat de wetenschap erover zegt.
Mijn gezondheidLees artikel
Kurkuma als natuurlijke weldaad: zo gebruikt u het
2018-04-24
Kurkuma is niet alleen een zeer gewild kruid voor tijdens het koken, maar het is ook een fytotherapeutische werkstof die al eeuwenlang wordt toegepast. Kurkumapoeder heeft een bijzondere smaak, een opvallende oranjegele kleur en een groot aantal gunstige eigenschappen die onze gezondheid en ons welzijn ten goede komen. Kurkuma kan gebruikt worden als poeder om onze gerechten op smaak te brengen, of als supplement om het lichaam te laten profiteren van de gunstige eigenschappen: kurkuma kan op vele manieren in ons dagelijks leven geïntegreerd worden. Wilt u weten hoe u kurkuma kunt toepassen in het leven van alledag? De experts van SuperSmart vertellen u alles over dit waardevolle bestanddeel, bijvoorbeeld over de geschiedenis van de stof, het gehalte aan curcumine, de specifieke eigenschappen, de weldadige werking, de verschillende manieren waarop het gebruikt kan worden, de juiste dosering en de eventuele contra-indicaties.
Mijn gezondheidLees artikel
Goede voornemens voor een gezond 2018
2018-01-05
In deze eerste dagen van januari wil het team van Supersmart u een mooi en gelukkig 2018 toewensen! Veel mensen starten het nieuwe jaar met goede voornemens. Welke goede voornemens kiest u? En hoe houdt u ze vol? We hebben een paar voornemens voor u gekozen die goed zijn voor uw gezondheid en we geven u praktische tips, zodat u ze het hele jaar vol kunt houden.
Mijn adviezenLees artikel
Seizoensgebonden allergieën: lees deze 5 onmisbare tips!
2017-06-12
Niesbuien, hoesten en tranende ogen...seizoensgebonden allergieën zoals hooikoorts leiden bij maar liefst 20% van de Nederlanders tot vervelende klachten. De afgelopen jaren lijken er steeds meer mensen last van te hebben. Wat kunt u eraan doen? We geven u een paar belangrijke tips.
Mijn gezondheidLees artikel

Gratis

Dank u voor uw bezoek. Voor u vertrekt:

MELD U AAN VOOR
Club SuperSmart
En profiteer
van exclusieve voordelen:
  • Altijd 5% korting op al uw aankopen
  • Gratis: wekelijkse wetenschappelijke publicaties van "Nutranews"
  • Exclusieve aanbiedingen voor clubleden
Doorgaan met winkelen
keyboard_arrow_up